Selamın Aleyküm

Phobia

Yeni Uye
Katılım
9 Eyl 2014
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Yaş
46
Selamlar.. Ben Yasin istanbulda ikamet etmekteyim, yaş 35 aslen Konyaliyim.. uzun zamandir en cok 4,5 kanal ucurdum ve artik Proya gecmeye karar verdim. 3 5 kez 6 kanal hover denemem oldu basarilida oldum.. Simulasyon ilede denemelerim devam etmekde.. Herkese kırımsız ucuslar dilerim..

Saygilarimla...
 
Selamın Aleyküm

Yasin bey aramıza ve forumuza hosgeldiniz %p 6 kanal heli uçurmak başlı başına büyük bir keyif ve aynı zamanda bir eziyettir :D Şimdiden kolay gelsin.

Simulator çalışmalarına başlamanız yerinde olmuş. Aşağıdaki dersler size yön gösterecektir.



Ayrıca ilk model olarak kesinlikle 6 kanal bir mikro (v977, V922) almanızı öneririz :saygilar:



Ayrıca vakit buldukça şu konulara bakmanızı öneririz. Zira ilerleyen aşamalar da burada paylaşılan bilgiler çok işinize yarayacaktır diye düşünüyorum

 
Selamın Aleyküm

Mehmet bey hos buldum tesekkür ederim..

Verdiginiz bilgiler icinde sagolun..

977 modeli brushless motor 922 fircali bildigim kadari ile.. ama istanbulda 977 modelini modelcilerde bulamadim.

Asagidaki verdigim linkteki model icin gorusunuzu alabilirmiyim.. Sancakmodelde gecen hafta gittigimde denedim yedeklerinide temin ediyorlarmis. Kolay kolayda kiramazsin dediler. 922 icin gitmistim ve erteledim tam karar verene kadar.

 
Selamın Aleyküm

Öncelikle V977 ve V922 ile ilgili söyledikleriniz doğru.

Verdiginiz ürüne hızlı bir sekilde baktım. Bu da V922 tarzı Klone bir heli ama fiyatı bence yüksek. Yerinizde olsam benzerde olsa kullanılan ve test edilen modelleri tercih eder, maceraya girmezdim.

Bu ürünleri bira bekleyecek 2-3 yedeği ile beraber yurtdışından almak bence en mantıklisi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Selamın Aleyküm

Hocam modelci tanidik kimse yok etrafimda :) Bazi forum basliklarinda dolasirken burasi olsun baska forum olsun uzun sureli bekleyis ve gumrukte takilmalar 2 aydir paketin eline ulasamamasi gibi seyleri okuyunca disaridan almakdan geri durdum..

922 ile 6050 arasindada fircasiz motor farki var fakat fiyattada cok fazla bir fark yok.. istanbulda 977 bulsam onu alacagim ama fircali motorlu almakdan kaciniyorum.
 
Selamın Aleyküm

Hoşgeldiniz keyifli forumlar
 
Selamın Aleyküm

Yasin Öztürk' Alıntı:
922 ile 6050 arasindada fircasiz motor farki var fakat fiyattada cok fazla bir fark yok.. istanbulda 977 bulsam onu alacagim ama fircali motorlu almakdan kaciniyorum.
Yasin bey eğer aşağıdaki heli aynısı ise ki bana aynı geldi, size kim dedi bilmiyorum ama bu fırçalı bir model, tıpkı V922 olduğu gibi (Teknik detaylarda yazmıyor ama ana kart ve ana motora bakarsanız, bence fırçalı versiyon)



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Selamın Aleyküm

Evet haklisin ben yanlis anlamisim heralde tekrar aradim sordum fircali dediler.
922 daha mantikli ozaman.. yada 977 ariyacagiz.. tesekkurler
 
Selamın Aleyküm

Hoşgeldiniz Yasin Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Selamın Aleyküm

Hoşgeldiniz Yasin bey,

Yurtdışı işine hiç bulaşmadan bu hobi ile ilgilenmek imkansız gibi benim gözümde... 100 tane alışverişten en fazla 5-10 tanesi sorun yaşamıştır araştırma yapılsa.. Bunlar da ya parasını geri almıştır, ya tekrar gönderim yapılmıştır yada geç de olsa ürün eline geçmiştir.

Bence banggooda başvurun o arada da simülatör forum falan takılırsınız.
 
Selamın Aleyküm

Hosbulduk teşekkürler.. Bir gun denerim ilginiz icin sagolun.. biraz arastiriyim :)
 
Selamın Aleyküm

hoş geldiniz :) bende sizin gibi yeniyim sipariş vermek için pazarı bekliyorum çünkü cumartesi buluşma var :D buluşmada MEhmet abi ile mesut abiyi ve diğer ekibi soru yağmuruna tutup daha sonra aldıgım notlara göre sipariş vereceğim :D
 
Selamın Aleyküm

Hoş geldiniz foruma Yasin bey,

bence fırçasız olan v977 yi alın, ben v922 ile çok uçtum, on numara helikopter ancak fırçalı motor 100 uçuştan sonra bitiyor maalesef, v977 içinde en güvenilir ve ucuz site banggood tur. bende v922 yi sattım bu ay sonunda v977 sipariş edecğim.