Selamlar ben geldim :)

detayin

Yeni Uye
Katılım
8 Mar 2014
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
44
Selam herkeeze adim deniz 34 yasindayim tekirdagda yasiyorum bu hobiyle tanisali 2 ay oldu ilk olarak 4c bi v911 hemen ardindan boyut olarak dahaa buyuk 4 kanal tnf ve simdide 6 kanala ilk adim v922 sizden ogrenicek cok seyim var daha aranizda olmak cok guzel herkeze iyi forumlar %p %p :thumbup: %p :thumbup:
 
Selamlar ben geldim :)

Aramıza hosgeldiniz Deniz Bey :) V922 kesinlikle doğru bir tercih :thumbup: Fakat özellikle baştan biraz dikkatli olmak lazım. Sakın 4 kanal tecrübem var nasıl olsa diyerek, V922 direkt uçurmayı denemeyin.

Şayet 6 kanal ile ilgili ilk tecrübeniz ise, V922 ile uçmaya başlamadan önce mutlaka simulator kumandası temin ederek hemen sim çalışmalarına başlayın. Konu ile ilgili her türlü detayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.



Bu arada rica etsem, yazı yazarken türkçe kurallarına özellikle noktalama kurallarına uyabilir miyiz. Bu yazdıklarınızın bizler tarafından çok daha kolay takip edilmesini sağlayacaktır ;)
 
Selamlar ben geldim :)

Tesekkurler mehmet bey'onerilerinizi dikkate alicam.'' v922 ''kumandasi simuloter olarak kullanila biliyor heralde forumdan twkip ettigim kadariyla tek eksigim sim cd si ve usb baglamaa kablosu
 
Selamlar ben geldim :)

Hoşgeldiniz Deniz Bey,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Selamlar ben geldim :)

hoşbulduk teşekkürler.... %p