Simülasyon Gamepad ile Kullanılabilir mi?

Katılım
28 Mar 2022
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Yaş
24
Konum
Üsküdar
İlgi Alanı
Uçak
Ben Uçak Simülasyonlarına biraz uzağım sadece bir kursta kullanmıştım. Şimdi sadece evde pratik yapmak istiyorum evde bir tane gamepad var kumandalara da şuanda bin, iki bin lira vermek istemiyorum. Evdeki gamepad ile kullanabileceğim bir simülasyon programı var mı? Benim kursta kullandığım simülasyon real flight 9.5/s yani bu simülasyonlardan olursa iyi olur.

Gamepad: Logitech F710

Yardım eden herkese çok teşekkürler.
 
Hayır tatbikide zaten uçağı kurs ile yapıyoruz. Kursun uçak yapmak için tüm eşyaları var. Ben sadece evde pratik yapmak için sordum.
 
Model uçak simülatörünün birinci amacı kumandaya adapte olmaktır. Gamepad ile simülasyon kullanırsan hiçbir faydası olmaz. Simülasyon oyuna döner.
Gerçekten alıştırma yapmak ve fayda sağlamak istiyorsan, uçağınızda kullanacağınız kumandayı sim kumandası olarak kullanmanı öneririm.
 
Tamam ama şuanda öyle bir kumandaya ayıra bileceğim bir bütçem yok. Bende daha uygun olur diye elimde bulunan gamepadi kullanmayı düşünüyorum.
 
Amaca hizmet etmedikten sonra, klavye bile kullanabilirsin.

Bütün simülasyon programlarına klavyeden tuş atama yada gamepad tuşlarını atama işlemini yapabilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Faruk GÜLER
altı aydır accurc kullanıyorum.çok başarılı şiddetle tavsiye ederim.steamden 200 tl ye almıştım.şimdi ne kadar bilmiyorum.yukarıda arkadaşın önerdiği flysky sm600 alabilirsin.aynısı bende de var.çok kullanışlı.ayrıca dün kendime bir bayram hediyesi verdim ve ayrıca realflight 9.5s aldım steamden.sırf meraktan ha.ne bileyim bide farklı simde denemek istedim.geçmişte uzun zaman phoneix kullanmıştım.açıkçası accudan sonra phoneix çok kötü kaldı.realflight malum simlerin atası belkide en eski.ama accurc arayüz olsun grafik olsun heli ayarları olsun kamera olsun çok daha başarılı geldi bana.gerçekliğe yakın uçuş bakımında realflight belki bir tık önde olabilir.onun haricinde bir artısını görmedim.gerçi uçak kısmı daha ağaırlıklı sanırım belki o konuda daha başarılıdır farklıdır,ilgilenmediğim için birmiyorum.