Simulasyon sistemi temini için yardım.

golge1710

Yeni Uye
Katılım
31 Mar 2014
Mesajlar
44
Tepkime puanı
0
Yaş
49
Merhaba arkadaslar.Benim bir problemim var.Bu konuda daha yeniyim.Şu anda Yeni bir Uçak almak İstiyorum.Acaba Uçak ile birlikte gelen kumandayı usb kablo ile pc ye baglayıp gereki simulason programını kurup çalışabilirmiyim.yoksa ayrıca simulasyon seti almalımıyım.bu arada ucak olarak dynam havsky duşunuyorum.
 
Simulasyon sistemi temini için yardım.

Neyse arkadaslar aksamdan beri hobi magazalari ile yapmis oldugum yogun gorusmeler neticesi edindigim bilgiye göre.
Benim almayi dusundugum ucagin kumandasinda simulasyon usb kablosu soketi girisi varsa uygun program yuklenip sadece usb soket kablo ile simulasyon calistirilabiliyormus.giris yoksa ekstra simulasyon kumanda almamiz gerekli imis.
 
Simulasyon sistemi temini için yardım.

Ramazan Beyi keşke Simulatör bölümüne daha dikkatlı baksaydınız. Zaten bu bulduğunuz şeyi zamanında paylaşmaya çalışmıştık.



Göreceğiniz üzere gerçek kumandayı kullanmak için DONGLE dediğimiz ürünlere ihtiyaç var. Eksi tipleri USB ve kumandaya kablo ile bağlanıyor. Yeni nesil çıkanlar ise Wireless. Yani elinizde fazladan alıcı var ise bunu dongle bağlayıp kumanda 2.4ghz üzerinden iletişime geçiyor.

Ama sorarsanız ilk etapta USB kablolu Art-Tech simulator kumandası alın. Zira bunun ayarı belli. Şimdi sizin kumanda şayet dongle çalışsabile düzgün şekilde model olarak kumanda üzerinde tanımlama yapmanız gerekiyor. Bu da özellikle ilk başlayanlar için yorucu olabiliyor.

Aşağıdaki konuda V922 heli le beraber gelen kumandanın nasıl simulatör kumandası olarak ayarlanacağını anlattık. Bu size daha iyi bir fikir verecektir.