Tapalk a video

uzm-bora

araba dan heliye geçiı çabam :)
Video nasıl koyarız bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar. Biraz ayrıntılı olsun yeni kyllanmaya başladım[emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji15] [emoji16]

Tapalk a video

Eğer videolarımız youtube yüklü ise LoJX_lj5qoI bunun gibi eşittirden sonraki kodu youtube kodunun ortasına ekliyoruz.
Kod:
[media=youtube]LoJX_lj5qoI[/media]
gibi

sonuç
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu kod ellede yazılabilir kalın parantez youtube kalın parantez youtbue kodu kalın parantez bölme işareti youtube kalın parantez şeklinde. anyalacağın zor iş. :D

Youtube yüklü değilse [emoji16]

Tapalk a video

uzm-bora' Alıntı:
Youtube yüklü değilse [emoji16]
Video illaki bir yerde yuklu olmali. Bu genelde youtube ya da Vimeo oluyor. Baska yerlerde yuklu videolarda ne yazik ki sadece ilgili safya linkini paylasabiliyoruz. Aslinda bir ornek versen daha net cevap verebiliriz Bora ;)

Bende birçok deneme yaptım hani dusuk mb sinirlamasi varmi diye ama 1.5 mb video dahi yuklenmedi 1.5 mb da olsa 30 mb da olsa %90 da kalıyor yani Tapatalk ile video yüklemesi olmuyor. Tapatalk in çalışma prensibini araştırmadim ama bizim forumun video yükle më desteği olmadığı için olabilir. Tapatalk neden oraya video yükleyebilirsiniz tuşu bırakmış o tartışılır ama Türkiyedeki forumlarda foruma video yükleyip izlettirmek hem mantıksız hemde maliyetli bir işlem ve performans olarak youtube ve vimeo nun yanında düşük kalır.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Haklısınız önce uyutup a kayıt olmak lazım [emoji12]