Uçak seçimi konusunda yardım

bayerufak

Yeni Uye
Katılım
17 Nis 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Yaş
39
Merhaba

Simulator çalışmalarımın ardından yavaş yavaş uçak arayışlarına başladım:) Aşağıdaki 2 model gerek fiyat gerekse özellik açısından mantıklı gibi geldi. Bilen, kullanan, varsa başka tavsiyesi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

Teşekkürler :)



 
Uçak seçimi konusunda yardım

Merhabalar,thk da satılan wing tiger ya da wing dragon modelini öneririm,kalite açısından biraz zayıf kalırlar ama iş görür.
 
Uçak seçimi konusunda yardım

Ufuk Bey, sizin modeller pekte uygun modeller değil ne yazık ki. Bence öncelikle forumda paylaşılan ve tavsiye edilen aşağıdaki modellerden birini tercih edin, eğer ben bu işi kalıcı olarak kesin yaparım diyorsanız ;) Aksi halde diğer modeller zaman ve para kaybı olacak ve pilotaj anlamında simulatorden çok da fazla bir şey vermeyecektir size :)





Aslında Istanbul'da oturan birisi olarak kesinlikle buluşmalara katılmadan kararınızı vermemenizi öneririm. Mümsün ise buluşmalara katılarak modelleri canlı olarak izleyebilir, modelci arkadaşlarımızdan yüzyüze çok daha kolay fikir alışverişinde bulunabilirsiniz ;)
 
Uçak seçimi konusunda yardım

Süper cup yeni başlayanlara önerilen bir model değil. Çok güzel değil zaten. 480 tl fiyatı var ana kanatta tek servo olması lazım. Diğer model hakkında bilgim yok ama youtube de sağlam olduğunu gösteren videolar var adam alıyor yere vuruyor bir şey olmuyordu. Yeni başlayanlara wd ya da wt önerilir önceden aralarında çok fiyat farkı yoktu ama şimdi wd 420 tl, wt 625 tl(?) olması lazım. Bence bilindik bir model ile başlayın. :)