Uşak'tan Merhabalar

isk0

Yeni Uye
Selam arkadaşalr,
Rc konusunda yeniyim daha hiç uçağım olmadı, ama yakın bir zamanda deprondan veya strafordan bir model yapıp ıçurmak istiyorum. Hatta cicoz 120'yi imal edebileceğimi düşünüyorum. Elektronik ekipmanları konusunda hiç bilgim yok çok zorlanıyorum, türkiyeden alınabilecek zagi 120 aksamlarını araştırıyorum. Kumanda, motor, esc, çubular ... adını bilmediğim diğer eşyalar. Birkaç forumda araştırma yaptım. Umarım yapabilirim :) herkese iyi uçuşlar.

Uşak'tan Merhabalar

Hoşgeldiniz, isminizi yazmamışsınız :rolleyes:

Öncelikle yeni hobiniz hayırlı olsun.

Forumumuzda bahsettiğiniz zagi'de kullanılan elektronik ekipman bilgileri mecuttur. " ARA " özelliğini kullanarak ilgili konulara erişebilirsiniz.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Uşak'tan Merhabalar

Hoşbulduk,

zagi konusunda foruma göz attım, bazı eski konuları yeniden gündeme getirmemek adına uçan kanatlar bölümüne yaşadığım sorun ile ilgili bir konu açtım.

Güzel bir forum burası, umarım daha da iyi olur.

Uşak'tan Merhabalar

Merhaba Isko Bey (Gerçekten isminizi öğrenebilirsek, çok makbule geçer ;) )

Öncelikle aramıza hosgeldiniz. Zagi konusunda özellikle imalat kısmında çok tecrübeli Hüseyin arkadaşımız var Antalya'lı :thumbup: Takıldığınız yerlerde size çok yardımcı olacaktır.

Fakat modelciliği yeni başlayan birisi için ilk model olarak bence Zagi çok da doğru bir tercih değil gibi :-\ Mesela 4 kanal dediğimiz rudder kanalı yok. Ayrıca uçuş karakteristiği olarak diğer modellerden çok daha farklı bir yapısı var.

Eminin uçakcı abilerimiz ilk model olarak zagi hususunda görüşleri bizlerle paylaşacaklardır. Şimdiden keyifli forumlar :RCKolik: