Uzun süredir sessiz modelci :))

  • Konbuyu başlatan recepp
  • Başlangıç tarihi
  • 981
R

recepp

Guest
Arkadaşlar öncelikle tüm rckolik ailesine merhaba.
İstanbulda yaşıyorum yaşım 25 yaklaşık 1 seneyi aşkın bu hobiyle uğraşıyorum. V977 ile başladım ilk pro. Heli serüvenime. Daha sonra trex 450 plus dfc modeliyle dahada ilerlettim. Kırımlar tamirler vs. vs. Şuan ise yaklaşık 1 ay önce rckolik forumdan, bir arkadaşımızdan trex 550E dfc modelini satın aldım ve kumanda alabilmek için para biriktirmekteyim. Bu süre içerisinde forumdan bol bol faydalandım ve kendimi epeyice geliştirdim. Yeni konu açma veya birşey sorma gereği duymadım zira sorabileceğim tüm soruların cevabı forumda verilmiş durumda. Buradan hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

Kumanda alabilmek için v977 helimi satmaya karar verdim ve forumda bir ilan açma gereği duydum. Fakat daha önce kendimi tanıtmamış olduğum ve daha önce hiç iletim olmadıgı için yayınlanamayacağını öğrendim :(

Nankörlük etmiycem olsun genede forumun canı saolsun tekrar teşekkürler rckolik ailesi :RCKolik:
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

O zaman hoşgeldin değil de, merhaba diyelim Recep. Konularımızla yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Satış ilanları forumların olmazsa olmazı, ancak dikkat edilmezse bir o kadar da can sıkıcı hale gelebiliyor. Bu yüzden forumun her köşesine olduğu kadar, hatta biraz daha fazla alım-satım kısmına dikkat ediyoruz. Forumun asıl amacı olan bilgi paylaşımını canlı ve düzenli tutmak bütün çabamız. :) :RCKolik:
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

Emre kardeşimiz durumu çok net bir şekilde özetlemiş. Olayı bir de genel acıdan bakarsan neden bu şekilde davranmak zorunda kaldığımız konusunda hem fikir olacağımızı düşünüyor ve aramiza tekrar hosgeldin diyoruz :RCKolik:


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

Evet gayet iyi anladım. Bu yüzdende ilk trex 450 plus modelimi buradan aldm. Trex 550E modelimide forumdan burak gamsız arkadaşımızdan aldım. Hiçbirinde sorun yaşamadım. Hergün foruma düzenli olarak giriyorum günlük msjlara konulara bakıyorum. Anlaşılan daha aktif olmam gerekiyor artık öyle olucam. Mehmet küçüksarı, abi bizim ilanda yayınlanacak mı acaba ?
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

Ilanini ne yazik ki sildik Recep. Sana zahmet yeni konu olarak yeniden acabilir misin acaba :saygilar:
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

Hoşgeldin Recep,

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Uzun süredir sessiz modelci :laugh:

Hoşgeldin Recep keyifli forumlar :saygilar: