yeni mikro heli

etazon

Yeni Uye
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
47
Tepkime puanı
0
Yaş
43
herkeze çok selamlar ben mehmet 34 yasındayım manisada oturuyorum.benide bir model helikopter hevesi sardı.mikro 6 kanallı bir heli almak istiyorum.bütçe sıkıntım yok kaliteli birsey istiyorum.ne önerirsiniz simdiden cevaplarınız icin tesekkur ederim
 
yeni mikro heli

Merhaba, Kendinize iyi bir kumanda (spektrum vs.) ve yaninda da blade mcpx bl bir mikro model edinmenizi onerebilirim :) Tabiki öncelikle simülatörde elinizi alistirmalisiniz uçuşlar icin . Keyifli forumlar.
 
yeni mikro heli

bu heliyi ve kumandayi nerden alabilirim helinin yanında kumandası yokmu
 
yeni mikro heli



Hoşgeldiniz.
Yukarıdaki ilanda Cengiz arkadaşımız mcpx bl satmakta. Aşağıdaki kumandayı da alabilirsiniz. Sizi uzun süre idare edebilecek iyi bir kumandadır. Ama simülatör çalışmadan heliyi kırarsınız.




Bir de benim tavsiyem bu hobide kalıcı olmak ve bu forumdan en iyi şekilde yararlanmak için tanışma bölümünde ayrıntılı bir tanışma konusu açın.
 
yeni mikro heli

etazon' Alıntı:
bu heliyi ve kumandayi nerden alabilirim helinin yanında kumandası yokmu
Kumandası için çok tercihiniz var , o nedenle o sizin sütçenize bağlı. Spektrum marka 6 kanal bir kumanda ile kullanabilirsiniz,

Kumandalar


Blade Mcpx BL
 
yeni mikro heli

Cahit reisinkilere alternatif olarak sıfır ürünlerle çalışırım derseniz benim tercihlerim.





Yurt içinden Ürün alabileceğin bir veya iki site var onlardada bu ürünler yok, modelciliğin Türkiye kuralı yurtdışı alışverişlere alışmak.
 
yeni mikro heli

herkeze çok tesekkur ederim ilgisi için v977 nasil bir modeldir bunun kumandasıda kutu iceriginde var herhalde.
 
yeni mikro heli

V977 yeni başlayanlara önerilen bir heli son çıkan versiyonda simulasyon da eklemeleri bence çok güzel ama tabiki en iyisini kullananlar bilir.
Kumandasını kendi ailesi haricinde kullanamazsın bizim önerdiğimiz kumandalar ömür boyu kullanılabilecek kumandalar. Mcpx BL pahalı ise kumandalardan birini alıp gibi bir model alabilirsin
 
yeni mikro heli

Bence v977 6 kanallıya başlangıç için en ideal modeldir. Ben invert uçuşu bu modelle öğrendim. Modeli kırmak gerçekten çok zor :)
 
yeni mikro heli

son versiyon 977 i nasıl alabilirim kumandasıyla simulasyonda yapmak istiyorum kullanmadan once gerekli olan yedekler nelerdir yardimci olurmusunuz daha once bangok tan hiç alısveris yapmadım.