Foto Yolumuz IRCHA 2018 Düşünce

Patron , sonunda varlığımızı oralarda da duyurup , bayrağımızı dalgalandırmak nasip oldu.:RCKolik:
Bert amcaya keep rchelisalive çalışmalarımızdan bahsetmeyi de unutmadığına eminim.:coolxf:
Scale modeller ciğerimi söktü , keşke orada olsaydım dedirten görüntüler için çok teşekkür ederim :thumbup:
Ancak şükür ki senin sayende bol görselli olarak bu etkinliği de görmüş olduk.
Ayaklarına , emeklerine sağlık kardeşim %p:bravo:
 
Fotoğraflar çok güzel gerçekten. Ben acaba IRCHA (The International Radio Controlled Helicopter Association) ne oluyor ki diye girdim konuya benim cahilliğim sanırım ama hem selam yollayan pilotlar hemde fotoğraflar gerçekten çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık kendimizi oralarda gibi hissettik. Videolarıda merakla bekliyorum :) İyi tatiller iyi uçuşlar iyi eğlenceler :) :thumbup:
 
Guzel yorumlar için hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar. Ne yazık ki internet sıkıntısı nedeniyle detaylı ve tek tek cevap veremiyorum. Fakat şu kadarını söyleyeyim. IRCHA bizim ortamlardan ilgi olarak hiç bir farkı yok. Herkes çok yardım sever ve seve seve tüm sorularınızı cevap vermeye hazırlar. Hele ki Türkiye gibi yabancı ve çoook bir yerden geldiginizi duyunca önce inanmakta zorluk çekiyorlar ama sonra sanki hep beraber uçuş yapmışsınız gibi gayet sıcak kanlı ve içten davranıyorlar.
 
Helifreakte 2018 konusunu okudum da biraz... Helideki gerileme ircha yı da vurmuş sanırım bir miktar... Kalabalık olarak makul seviyede fakat, kayıtlı pilot sayısı ve üst seviye pilot sayısında bir gerileme varmış...

Ayrıca SAB çadırı yokmuş,,, Aynı şekilde MSH ve Synergy de... Tabii bazı kullanıcıların veya distribütörlerin sayesinde dolaylı varlıkları varmış ama resmi olarak markaların varlıklarında bir azalma olmuş... Kapananlar da var tabii JR gibi, Compass gibi...
 
Mehmet abi ellerine sağlık. Hep birlikte hem RCKolik adına gururlandık hem de güzel görsellerle buluştuk sayende. :bravo: :bravo: :bravo:

İnşallah birgün tam kadro RCKolik tişörtlerimizle IRCHA'ya baskın yapar hatta sahada uçuş bile yaparız. :D

İyiki fırsatını bulup uğramışsınız, dönüşte detaylı bir şekilde dinlemek için sabırsızlanıyorum. :RCKolik: