Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,639 Tepkime puanı 4,280 Yaş 36 Konum Bursa İlgi Alanı Heli Çarşamba saat 09:38'de #46 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Eyvallah Ali. Bugün 2. Uçuşu yaptım. Dayanamayıp bastım taklayı 1.20 dakikadan sonra yüzde 80 idle da 3 takla attım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Herşey ilk takla ile başladı Tepkiler: Mustafa ÇOBAN, Mesut Arslan, Oğuzhan KÖSOĞLU ve 1 kişi daha
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Eyvallah Ali. Bugün 2. Uçuşu yaptım. Dayanamayıp bastım taklayı 1.20 dakikadan sonra yüzde 80 idle da 3 takla attım. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Herşey ilk takla ile başladı
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,183 Tepkime puanı 43,990 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli Perşembe saat 17:05'de #47 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Arkadaşlar maiden uçuşunu bugün yaptım Problem yok çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız güzel uçuşların olsun Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Arkadaşlar maiden uçuşunu bugün yaptım Problem yok çok şükür. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız güzel uçuşların olsun