www.bilimselyuzme.com

hobiye yeni baslamis birisiyim

oguz felek

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Hobiye yeni baslicam fms nin f18 vb gibi modelleriyle baslanmaz mi illa pervaneli ucaklarla (hepsi pervaneli biliyorum gorunus olarak kastettim) baslamam lazim. Anliyorum ucagin buyuk yavas kanat acikligi fazla vb olmasina cok yardimci oluyor baslarken bunlari karsilayan modern gorunumlu bir model oneriniz varsa cok mutlu olurum (f16 hastasiyim) simdiden tesekkurler

Adınız / Soyadınız
oguz felek
Nereden Katılıyorsunuz
united States of America / colorado
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
0
Selamlar. Hoş geldin. Şu uçakla başlanmaz diye bir şey yok. Her istediğin uçakla başlamakta özgürsün. Seni kısıtlayan tek şey düşüncelerin. Tabi en kestirme yolu soruyorsan rahat uçabilen uçarken komut beklemeyen, versen de olur vermesen de ben uçarım diyen bir uçakla başlaman en kestirme yol. Bu uçaklar tabi çok modern görünüşlü olmuyor. Bunlar yerine modern görünüşlü 3d yazıcı ile basılmış 15-20 uçak ayarlayıp bir uçuş gününde hepsini kırmak da bir tercih. Ve muhtemelen bu şekilde de öğrenebilirsin. Ama kestirme olur mu onu bilemem :)

Hasılı ısrarla trainer tarzı görece şık olmayan uçakların önerilme sebebi bundan ibaret. Sanki forumda F22 raptor vardı. Hem rahat uçuyor hemde senin tarzına biraz daha yakın. Trainer olarak kullanılabileceğini iddia ediyordu yapan kişi. Aşağıdaki şekilde google amcaya sorarsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Tekrardan hoş geldin. Tanışma konusunda sorular sormak ve cevaplamak çok hoşlandığımız bir şey değil. Bundan sonrasında forum kurallarını okuyup "anlaman" ve o şekilde hareket etmen temennisiyle :)

F22 raptor site:rckolik.com

Hobiye yeni baslicam fms nin f18 vb gibi modelleriyle baslanmaz mi illa pervaneli ucaklarla (hepsi pervaneli biliyorum gorunus olarak kastettim) baslamam lazim. Anliyorum ucagin buyuk yavas kanat acikligi fazla vb olmasina cok yardimci oluyor baslarken bunlari karsilayan modern gorunumlu bir model oneriniz varsa cok mutlu olurum (f16 hastasiyim) simdiden tesekkurler
Ft alpha yapmıştım ben ve diğer savaş uçağı modellerine göre daha stabil uçtuğunu düşünüyorum. YouTube’da uçağın yapım videosu var ft alpha yazarsanız çıkacaktır. Ama benim tavsiyem ft explorer modeli ile başlamanız. Çünkü inerken pervane kırılma derdi yok ve uçurduğum en stabil model.

• Beğen
Tepkiler: oguz felek