www.bilimselyuzme.com

Radiomaster tx16s MK3

Selamlar abi
Radiomaster tx16s elrs alıcısı içinde olan Nexus XR üniteleri ile helikopter bölümünü entegre edilmiş olarak kapattılar. Heli konusuna benzer şekilde uçak içinde elrs alıcısına entegre sistem geliştirirlerse tadindan yenmeyecek✋

Selamlar abi
Radiomaster tx16s elrs alıcısı içinde olan Nexus XR üniteleri ile helikopter bölümünü entegre edilmiş olarak kapattılar. Heli konusuna benzer şekilde uçak içinde elrs alıcısına entegre sistem geliştirirlerse tadindan yenmeyecek✋

Gemini için tüm gamlarda benzer uygulama yapılırsa tadından yenmez... Sırf merakımdan alırım bir tane, dursun kenarda, yazlıkta piknikte, çıkar uçur diye...

Helikopter için bir adım attılar, aslında uçaklar içinde alıcıları ile direk uyumlu başka bir karta ihtiyaç duymayan haricî, voltaj, akım, devir, baro gibi sensörleri çıkardılar. Fakat Radiomaster için Los uçan grup(fpv görüntü sistemi olmayan) ana kitleleri değil, büyük ihtimal fpv droncuların yanında çok çok küçük bir grup olarak kalıyor. Bu sebeple frsky gibi geniş bir ürün yelpazesi oluşturmasını beklemiyorum ben

Los uçan grup(fpv görüntü sistemi olmayan) ana kitleleri değil, büyük ihtimal fpv droncuların yanında çok çok küçük bir grup olarak kalıyor.

Iyi de FPV tayfaya 10-20 dolarlik urun satmak yerine digerine 100 dolarlik urun satacak...Adet olarak FPV'yi yakalamaz belki ama ciddi bir pazari var...

Onun da disinda premium modellerde teknolojisi dolayisiyla tercih sebebi olmasi olasiligi da var (Frsky'in su anki durumu)... Bu durumda rakama bakmaksizin urun satin alacak bir gruba da hitap etmeleri olasi, ozellikle kiymetli jetler ve warbird'lerde...

Bilemiyorum tabi, perde arkasinda neler donuyor, Radiomaster ekibinden bir kontagim yok su ana kadar... Bekleyip gorecegiz...

• Beğen
Tepkiler: kenan özendi
Radiomaster'ın AX12 kumandası hoşuma gitti açıkçası.Büyük dokunmatik ekranı,gelişmiş özellikleri,özellikle Android işletim sistemine sahip olması insanı heyecanlandırıyor.Ancak benim gibi yakıtlı Uçaklarla uçan birisi için ne kadar ileriye dönük bir yatırım olur bilemiyorum.Radyo kontrollü kumanda teknolojilerinden de biraz uzak kaldım bu aralar.Her şey güzel bir eleştirim yok ama firmaların son zamanlarda çıkardığı ürünlerin dış tasarımlarını bir türlü sevemedim nedense, oyuncak kumanda gibi görüntüleri var.