www.bilimselyuzme.com

Son aktivite

• Veli Nafi YILMAZ
    Veli Nafi YILMAZ , Başlangıç için uçak modeleri. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Merhaba Kuzey, Öncelikle alıcı verici devreni beğendiğimi söylemek istiyorum ve bende ilk uçağımı yeni yaptım ve uçtum aslında çok...
  • Mehmet Kucuksari
    Mehmet Kucuksari , MErhaba başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aramıza ve foruma hoşgeldiniz @funda demirkan. :saygilar:
  • Mehmet Kucuksari
    Mehmet Kucuksari MErhaba konusundaki funda demirkan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhaba Funda Demirkan drone, başlangıç seviyesi akrobasi uçağı üzerine çalışıyorum.
  • Mehmet Kucuksari
    Mehmet Kucuksari , Merhaba başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aramıza ve foruma hoşgeldin @Kuzey Erbaş. :saygilar: Fırsat buldukça şu konuyu incelemeni öneririm...
  • Mehmet Kucuksari
    Mehmet Kucuksari Merhaba konusundaki kenan özendi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kuzey foruma hoşgeldin:) Rc kumanda yapabilir olman müthiş bir şey. Bunu yapan uçak da yapar. Forumda tonla konu ve bilgi detay var...
  • Mehmet Kucuksari
    Mehmet Kucuksari Merhaba konusundaki Kuzey Erbaş mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhablar, ben Kuzey 15 yaşındayım lise hazırlık öğrencisiyim, rc uçak yapımı konusunda yüzeysel bir bilgiye sağibim, fakat elektronik...
  • O
    Osman DOĞRUOĞLU , Ekipman Önerisi. başlıklı konuya cevap yazdı.
    M10 çipli buldum dediğiniz gibi...
  • O
    Osman DOĞRUOĞLU Ekipman Önerisi. konusundaki CANKUT TAŞ mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    https://support.speedybee.cn/?d=SBFWF4&s=1000&a=p&l=en speedybee'nin kendi kullanma kılavuzunda Beitian BZ215,BZ251 ve BN880...
  • CANKUT TAŞ
    CANKUT TAŞ , Ekipman Önerisi. başlıklı konuya cevap yazdı.
    https://support.speedybee.cn/?d=SBFWF4&s=1000&a=p&l=en speedybee'nin kendi kullanma kılavuzunda Beitian BZ215,BZ251 ve BN880...
  • K
    Kuzey Erbaş , Merhaba başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hoşbuldum .😊
  • K
    Kuzey Erbaş Merhaba konusundaki kenan özendi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kuzey foruma hoşgeldin:) Rc kumanda yapabilir olman müthiş bir şey. Bunu yapan uçak da yapar. Forumda tonla konu ve bilgi detay var...
  • kenan özendi
    kenan özendi , Merhaba başlıklı konuya cevap yazdı.
  • kenan özendi
    kenan özendi Merhaba konusundaki Kuzey Erbaş mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Merhablar, ben Kuzey 15 yaşındayım lise hazırlık öğrencisiyim, rc uçak yapımı konusunda yüzeysel bir bilgiye sağibim, fakat elektronik...
  • K
    Kuzey Erbaş , RC Uçak-Genel forumunda Başlangıç için uçak modeleri. başlıklı bir konu başlattı.
    Merhablar, öncelikle şuanda bir kumanda yapıyorum kumandanın devre kısmı bitmek üzere %90 tamamlandı diyebilirim. Elimde kendi yapdığım...
  • K
    Kuzey Erbaş , Tanışma forumunda Merhaba başlıklı bir konu başlattı.