www.bilimselyuzme.com

Son aktivite

• K
    Bu ne hız böyle :) Eline sağlık. Gövde baya kendine gelmiş. Polikarbon plaka kalınlığı ne kadar? Ayrıca sağlamlık konusunda nasıl bir...
  • K
    Kuzey Erbaş , Bango trainer yapımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    poli karbon dediğim bu ve kalınlığı 0,6 ila 0,7 arası bir şey. Kaplamyı bant ile yaparım diye düşündüm ama dediğiniz şekilde çok...
  • K
    Şuanlık aklıma takılan 2 soru var, bunlar ise plywood yerine polikarbon plaka kulanmak diğer sorum ise uçağı kaplamazsak ne olur.
  • K
    İlk olarak bugün (16.03.2026) ne yaptığımı anlatıyım. Bugün bütün parçaları çıkdısını alıp kesdim ve gövde kısmını bitirdim kanatlar...
  • K
    Kuzey Erbaş Rc uçak tercih konusundaki Ali Haydar GÖK mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Tamamdır. Öncelikle videoyu dikkatlice izle. Daha sonra adım adım ilerle. Kontra meselesine bakarız
  • K
    Kuzey Erbaş Rc uçak tercih konusundaki Adil Ertuğrul Kaya mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ft explorer da güzel bir tercih olabilir. Şu an yaptığın uçak kırılırsa bu modeli de deneyebilirsin.
  • K
    Kuzey Erbaş , Trainer-Baslangıc forumunda Bango trainer yapımı başlıklı bir konu başlattı.
    Herkese selamar, rc uçak tercih konusunda Ali abinin yardımıyla bir seçim yapmışdık bu konuda da uçağın yapılışı kısmında gelişmeleri...
  • Adil Ertuğrul Kaya
    Adil Ertuğrul Kaya , Rc uçak tercih başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ft explorer da güzel bir tercih olabilir. Şu an yaptığın uçak kırılırsa bu modeli de deneyebilirsin.
  • Adil Ertuğrul Kaya
    Uçağın motorunun arkada olmasında korkacak bir şey yok. Kırımlarda motor milin sağlam kalır. Onun haricinde zaten pistten veya yoldan...
  • K
    Kuzey Erbaş , Rc uçak tercih başlıklı konuya cevap yazdı.
    5mm ile yaptım Abi senin dediğin gibş yeni bir konu başlatacağım birazdan istersen oradan devam edelim.
  • K
    Tekrardan selameler herkese,bugün uçağın kesim işlemlerini bitirdim.Fakat 3 parçada plywood kullanmamı istiyor ply wood yerine devre...
  • Abdullah Meral
    Abdullah Meral , Merhabalar ben Abdullah Meral başlıklı konuya cevap yazdı.
    İnşallah çok teşekkürler, uçağın planını mukavvaya aktarıyorum sonrası kesim yakında inşasını hallederim.
  • Abdullah Meral
    Ben de düzeleceğini düşünüyorum sadece biraz sabırsız olduğum için sanırım moralim bozuldu. Böyle bir konu açmamın nedenide zaten...
  • Abdullah Meral
    Hoşbulduk sayın hocam, yelkenleri suya indirmedim çok çalışıyorum🙂 ileriye dönük kesinlikle çok iyi olacak ama hafiften de moralim...
  • K
    Abi herşey için teşekkürederim yapım sürecindede sizlerden yine tavsiye alacağım.