www.bilimselyuzme.com

Son aktivite

• Mustafa Koç
    Ağırlık merkezi çok geride olabilir. Elevatör fazlaca up trimli olabilir. Heyecanla fazlaca elevatör çekilmiş olabilir.
  • Mustafa Koç
    @Sumer Yamaner ağabeye katılıyorum. Şu aleti bi motorsuz atıp süzdürün, yükselmeden ya da kafayı bir anda yere basmadan orta karar bir...
  • Seyda Ünlü
    Seyda Ünlü , FPV Drone başlıklı konuya cevap yazdı.
    Daire penceresinden çıkarıp uçurmak biraz riskli ve maliyetli olur anladığım kadarıyla. Sonuçta mahalle arası. Belki formatı biraz...
  • B
    Berk Eksin , FPV Drone başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yapılabilir bir sistem. 4 5km gitmek için 7 inch bir drone toplamak iyi olur . Görüntü aktarım sistemi kısmı biraz daha karışık, analog...
  • Seyda Ünlü
    Seyda Ünlü , Teknik Bilgiler forumunda FPV Drone başlıklı bir konu başlattı.
    Arkadaşlar FPV'ye her zaman merakım olmuştur. Şöyle bir sistem istiyorum. Evin penceresinden dronu dışarı salacam. Görüntüyü tv'ye...
  • A
    Arif Güven Radiomaster tx16s MK3 konusundaki Berk Eksin mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben önermiyorum bir çok ürün stokta yok sipariş üzerine geliyor, onlarda gelmiyor. Ben geçen sene pixhawk sipariş vermiştim 15 gün...
  • B
    Berk Eksin , Radiomaster tx16s MK3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben önermiyorum bir çok ürün stokta yok sipariş üzerine geliyor, onlarda gelmiyor. Ben geçen sene pixhawk sipariş vermiştim 15 gün...
  • 3dholicpilot
    3dholicpilot , Futaba 16IZ Condition sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yaptığı şey condition geçişindeki verdiğin delay kadar sistemi bloke etmek... Kanal bazında blokaj yapmaya da müsade ediyor sanırım...
  • 3dholicpilot
    Evet malesef öyle görünüyor... Biraz bakındım manueline, trim mix denen bir fonksiyon var, condition'a göre trim yapıp yavaşlatma da...
  • Sumer Yamaner
    Sumer Yamaner , Futaba 16IZ Condition sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yok abi Futaba'da mix oranını uçuş sırasında değiştiremezsin. Dediğin gibi biri ekranla oynayacak, o da akıllıca değil. Zaten condition...
  • 3dholicpilot
    3dholicpilot Futaba 16IZ Condition sorunu konusundaki Sumer Yamaner mesajınıza Üzüldüm Üzüldüm tepkisini verdi.
    Öncelikle buraya yazmak istedim. Özellikle de @3dholicpilot kardeşimin katkısı olabileceğini düşünüyorum. Konuyu biraz detaylı...
  • 3dholicpilot
    Sümer abi, enteresan bir durummuş...Futaba ile uçmayalı baya oldu açıkçası ama Flight mode geçişine gecikme verince sistemin komut...
  • A
    Arif Güven , Radiomaster tx16s MK3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    A Anladım, adamların günahını almayım ama site bana güven vermedi , İnstagram hesaplarında da çok mağdur var. Ürün almış arkadaşlar...
  • Seyda Ünlü
    Öncelikle buraya yazmak istedim. Özellikle de @3dholicpilot kardeşimin katkısı olabileceğini düşünüyorum. Konuyu biraz detaylı...
  • Seyda Ünlü
    Seyda Ünlü , Radiomaster tx16s MK3 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bilgim yok fiyat açısından attım.