Radiolink AT-9 incelemesi.

Radiolink AT-9 incelemesi.

Murathan Aksoz' Alıntı:
Radio Link AT9 2.4GHz 9CH Remote Control System kumandalar haftaya pilot-tr ye geliyormuş arayaıp sordum :) Ayırır mısınız dediğimde 100 tane gelicek dediler haberiniz olsun arkadaşlar :)

Bu haber güzel oldu fiyat yazmıyor suanda fiyata göre alabilme ihtimalim var :D 2 kumandadan zarar gelmez :D
 
Benim ilk kumandam olucak adını da "kumandan" koyucam ;D :laugh:bakalım enfazla 400 lira filan olur diye tahmin ediyorum.
 
o zaman banggood dan at 10 daha mantıklı oluyor 147 dolar :D
 
Abi onun kaç günde geleceği gümrüğü filan benim ruhum dayanmaz =D
 
aradaki fark 30-40 lira ise banggood mantıksızlaşıyor. düşük gösterirler gümrük sorun olmaz da, o kadar fark için bir ay beklemeye değmez.
 
banggoodda at-10 147 dolar burada at-9 400 lira (tam bilmiyorum) :D ve ikinci bir kumanda olarak alasım var :D beklenebilir bence :D
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Yusuf at-10 ile at-9 arasında sbus farkı var yani at-9 at-10 dan ustun olaya bu şekilde yaklaş [emoji4]
 
Zaten ikinci kumandaymış Celalettin abi, beklenebilir o zaman AT9.5 bile olsa :)
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Zaten ikinci kumandaymış Celalettin abi, beklenebilir o zaman AT9.5 bile olsa :)

Aslında eskiden futaba 10c kullanmış birisi olarak ve kumandanın %15 özelliklerini ancak kullanan birisi olarak ben at-10 seçerim.

Ama at-9 menüsünü çok geliştirmişler quad türü şeyler için o daha uygun.Sbus olmadan olmaz diyenler içinde . %p
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Sümer Yamaner' Alıntı:
Yakında Futaba / Hitec/ Spektrum savaşları yeriri Radiolink / Taranis savaşlarına bırakacak gibi görünüyor. :D :p
Abi bence savas coktan basladi bile :laugh: Taranis / Digerleri :lollol: :lol:
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Bende aurora 9 almayı düşünüyodum onun yerine bunu alsam olur mu üstadlar sizce ? Bağlantı kopukluğu yaşamaktan korkuyorum ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Burak selamlar,

Aslında onlarca konuda defalarca kere konuşuldu ama istersen bir de şu şekilde ifade edeyim. Spektrum, Hitec, Futaba, Frsky(Taranis), Radiolink, Walkera(Devo), Flysky/Turnigy gibi markaların kumandalarında bağlantı kopukluğu yaşamazsın. Hiç bir ticari firma, bağlantı kopukluğu yaşatan bir kumandayı piyasaya sürmez. Hiç bir ticari firma, göz göre göre batmayı kabullenmez. Hadi sürdü diyelim. Dünya üzerindede bir çok RC kullanıcısı var. Hiçbiri sahada patır patır düşmeye yol açan bir kumandayı almak istemez. Ufak bir google araması yap. Yukarıda saydığım markaların bir çok kullanıcısı olduğunu göreceksin. Biraz önce de dediğim gibi, hiç kimse düşmeye yol açan bir kumandayı almaz.

Ama sonuçta bu bir elektronik cihazdır. Arada problemli çıkanları olabilir, istisnasız her markada problemli bir ürün olabilir. Bu bir markanın tümüne mal edilemez. Hiç mi arızalı iPhone çıkmıyor, çıkıyor... Ama kimse bunu Apple'a mal etmiyor.

Ama bence sen bu kumandayı alma. Gördüğüm kadarı ile çok pimpiriklisin, dolayısı yurtiçinde çok kullanıcısı olmayan bir kumandada aradığın sorulara cevap bulamayabilirsin.
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Doğrudur. Ben de bağlantı kopmasından çok korkarım. O şekilde dört uçak kaybettim ne yazık ki. Ama ikisinde hata tamamen bende, birinde kısmen bendeydi. Çünkü bağlantı sadece radyo sisteminin markası demek değil. Örneğin bir arkadaşımızın son sistem Futaba kumanda seti sürekli kumanda kaybı ile uçak kırımına yol açıyordu. Bir gün kullandığı switch'in titreşimle devreyi açıp kapattığını farkettik. Ben bitmekte olan pille "yaa nolucak bi meydan turu atarım" dediğim için bir uçağım gitti.
Demek istediğim şey şu: Evet bağlantı kopması çok korkutucu bir olay ama risk ne yazık ki sıfırlanamıyor. Zincirin halkaları arasında en zayıf halka ise biziz, kumandanın markası değil.