Radiolink AT-9 incelemesi.

Radiolink AT-9 incelemesi.

Zafer SAHIN' Alıntı:
Burak selamlar,

Aslında onlarca konuda defalarca kere konuşuldu ama istersen bir de şu şekilde ifade edeyim. Spektrum, Hitec, Futaba, Frsky(Taranis), Radiolink, Walkera(Devo), Flysky/Turnigy gibi markaların kumandalarında bağlantı kopukluğu yaşamazsın. Hiç bir ticari firma, bağlantı kopukluğu yaşatan bir kumandayı piyasaya sürmez. Hiç bir ticari firma, göz göre göre batmayı kabullenmez. Hadi sürdü diyelim. Dünya üzerindede bir çok RC kullanıcısı var. Hiçbiri sahada patır patır düşmeye yol açan bir kumandayı almak istemez. Ufak bir google araması yap. Yukarıda saydığım markaların bir çok kullanıcısı olduğunu göreceksin. Biraz önce de dediğim gibi, hiç kimse düşmeye yol açan bir kumandayı almaz.

Ama sonuçta bu bir elektronik cihazdır. Arada problemli çıkanları olabilir, istisnasız her markada problemli bir ürün olabilir. Bu bir markanın tümüne mal edilemez. Hiç mi arızalı iPhone çıkmıyor, çıkıyor... Ama kimse bunu Apple'a mal etmiyor.

Ama bence sen bu kumandayı alma. Gördüğüm kadarı ile çok pimpiriklisin, dolayısı yurtiçinde çok kullanıcısı olmayan bir kumandada aradığın sorulara cevap bulamayabilirsin.

Abi gönüllere su fışkırttın ;D :thumbup:
 
Bence bu kadar tepki göstericek bişey yok açıklamadan çok azarlamışsınız resmen kötü bişey sormadım daha olumlu anlatabilirdiniz.
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Belki bu konularda sık sık sorular sorup sıktıysam gerçekten özür dilerim bir kere alınacak bişey olduğu için belkide bu kadar pimpirikleniyorum yeni olduğum için duyduğum kötü olaylar gözümde büyüyo sanırım tekrar özür dilerim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Yaa artık yeni arkadaşlara mesafeliyim, fikir paylaşasım gelmiyor. Mesajlar dolusu konuşuluyor, vakit ayrılıyor, paylaşımda bulunuluyor. Tamam diyor arkadaş karar verdim... İki gün sonra çıkıyor, onun yerine şu olsa nasıl olur? Hadi sil baştan...

Neden peki? bu kumanda ötekinin yarı fiyatından bile daha ucuz. İşimi görecekse bunu alayım düşüncesi... İhtiyacını en iyi sen bilirsin arkadaşım, hangisi kafana yatarsa onu al. Ben blade mikroları uçuruyorum, modelimi de ünite+2 satellite şeklinde kullanmayı seviyorum, eskiden beri bu markayı kullanıyorum, menülerini iyi biliyorum, hiç sinyal kaybı yaşamadım, programlanabilir switchler, sesli uyarılar, aydınlatmalı ekran, ele oturması, ergonomisi, büyüklüğü herşeyi ile bana hitap ettiğini düşünüyorum, memnunum...

Kriterlerini belirle, bunları sun, en önemlisi bütçe aralığını belirt, ona göre yorumlar yapılsın. Bunu alsam olur mu??? Biz ne bilelim belki olur belki olmaz. Belki bu bile çok, turnigy 9x yetecek... Onu da sorunsuz kullananlar var sonuçta.
 
Burak kimse seni azarlamıyor. Buradaki herkes bildiği bir şeyi paylaşmaktan zevk alır. Memnuniyetle paylaşır. Ama emin ol ki burada kimse profesyonel forumcu değil. Yani katılımcılara verdiği bilgi aktardığı deneyim ve ayırdığı zamanın karşılığında ödeme alan kimse yok. Herkes fahri yardımsever.
Ehh şimdi bir düşün... Bildiklerini, deneyimlerini ve kişisel önerilerini sıralıyorsun. Vakit harcıyorsun. Emek harcıyorsun. Sonra bir de bakıyorsun ki o emeklerin tümü bir anda uçup gitmiş çünkü dikkate bile alınmamış.
Bir de şunu düşün... Eğer yeni başlayan arkadaşların sandığı gibi birçok kumanda arasında sadece bir tanesi en iyisi olsaydı diğer kumandalar piyasada yaşayabilir miydi? Ya da başka bir örnek... Onlarca otomobil marka ve modeli var. Sana sorsalar "hangi otomobil daha iyi" diye. Gerçekten mantıklı ve tutarlı bir yanıt verebilir misin?
Burada yardımcı olmaya çalışanların görevi kendi bilgi ve deneyimlerini aktarmaktır. O verileri sen değerlendirip kendine uygun seçimi yapacaksın. Zor ama hayatın gerçeği bu. :D
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Evet abi azar değil gerçekten ben yanlış anladım bu forumda ben gerçekten çok samimi bi ortam ve bağ gördüm herkes yardımcı olmaya çalışıyo ve bildiklerini en iyi şekilde aktarmaya çalışıyo ben hatamı sonra farkettim empatı kurdum düşündüm konu açıp yardım istedim bi karara vardım Rasim beyin dediği gibi fiyatı biraz uygun görünce bu neden olmasın diye düşündüm ve direk atladım konuya yani diğer açmış olduğum konudaki bütün bilgileri ve almak istediğim yardımlara ihanet gibi oldu sonra bende çok üzüldüm tekrar özür dilerim. [emoji2]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Şimdi orda onca mesaj görüş belirtildi, vakit harcandı diye hitec almak zorunda değilsin tabii :) Seçim senin, ama önce ihtiyaçları ve bütçeyi net belirlemek lazım. Hitec alırsan bir daha kumanda alma ihtiyacı hissetmezsin diye düşünüyorum. Bunu alırsan ise belki hissedersin belki hissetmezsin, bilemiyorum çok radiolinki...
 
ben at9 la 10 arasındaki farkı anlayamadım abi SBUS özelliğini bilmiyorum :) tüm varsayımım iphone 6 iphone5 den üstündür mantıgı ile oldu :) arada 20 dolar olunca başka bişiye bakmadım :D
 
Bir tek sbus tan 250 lira fark oynar mı yau?



9 kanal 400 lira, kanal başına 44,4 lira ;D Onuncuda basamak atlıyor kumanda, bir üst segmente geçiş yapıyor :laugh:
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bir tek sbus tan 250 lira fark oynar mı yau?



9 kanal 400 lira, kanal başına 44,4 lira ;D Onuncuda basamak atlıyor kumanda, bir üst segmente geçiş yapıyor :laugh:
Sbus olan 9 kanal Rasim yani AT-9 bu şartlarda AT-10 absürd kalıyor.
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

AT-9 u AT-10 dan ayıran en önemli 4 özelliği

1- usb online upgrade imkanı sunması
2- sbus
3- vibrasyon uyarısı
4- menüsünde quad'a yer ayırması :agreed:

Yani bu durumda at-10 almak bu saatten sonra gereksiz görünüyor.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Radiolink AT-9 incelemesi.

İlker Sönmez' Alıntı:
Biraz önce bir adet at-9 aldım arkadaşa yarın öbür gün gelir bakacaz. S bus dedinmi akan sular durur
abi pilot-tr den mi aldın ??