Video 15.07.2018 Kocaeli Buluşması

Evren bey, seni de helicilerin içinde yalnız bıraktık! Affola!

Ömer abi Evren hocam bildiğin helici zaten, emin ol hiç yabancılık hissetmedi aramızda. :lollol: :lol:

Ben şunu bir kez daha anladım ki bir uçakçının genlerinde çekinik olarak bile olsa heli geni varsa ben her türlü anlaşabiliyorum. :laugh:

Ama iki kromozomu da uçakçı olduğu zaman kan uyuşmazlığı oluyor işte bazen. :p
 
Mehmet abi blade 180i ile beni “zorla” uçurdu :) en kötü 30 dolar masrafi olur diyip durdu ama modeli çakıp üniteyi bile yokedebileceğimi hiç düşünmedi. Neyse ki ben de becerilerimi gizli tutmaya karar verip sakin bir uçuş yapıp modeli sağ salim indirdim ger
Bizleri kırmayıp bu özel buluşmada heli uçurduğun için tekrar teşekkür ederiz Evren hocam. Gönül isterdi ki hazır böyle bir sahamız varken JETI miz olsa da onu versek onu uçursaydın ama inşallah o da olacak sayende :laugh:
Gün sonunda emeklilik gelirimi de garantiye alıp keyifle ayrıldım ekibin yanından :)
Maiden sonrası DAHTA Jetimizin yeni sahipleri belli oldu. Konuştuğumuz gibi bize teslim öncesi sen gerekli yedek parça temini için kalıp almayı unutma ;D Ne de olsa epey bir yedek parça ihtiyacımız olacak ilk zamanlar :lollol::lol:
Sayın Adminimizin mini yarışmada kazanmış olduğu 1/72 ölçekli Türk Hava Kuvvetleri Hurricane Mk2c modelini teslim ettim.
Sen her ne kadar küçük hatalar var desen de bizler için nerede ise kusursuz bir çalışma oldu. Ona da vitrinde güzel bir yer ayarladım ama ara ara gidip sevmeyi ihmal etmiyorum ;D
Ortam ve katilimcilar temali fotoğraflar gelsin önce… (Affınıza sığınarak bazı fotolara yorum da ekleyeceğim :) )
@Özgür Evren Varol Bu kadar yeteneğin yanında SENARYO yazmaya yatkın olduğunu hiç fark etmemiştim. Okurken resmen koptum :lollol::lol:
 
Yine güzel bir buluşmayı geride bıraktık.Katılan bütün arkadaşlarımızın ellerine, ayaklarına sağlık.:thumbup::thumbup:
Her zaman ki gibi bizi güzel bir organizasyon ile ağırlayan Mehmet abi ve Türker'e de ayrıca çok teşekkür ederiz.Ellerinize, yüreğinize sağlık.:thumbup::thumbup::RCKolik:
Rasim , görseller için teşekkürler ellerine sağlık.:bravo::thumbup:
Evren hocam seninle tanıştığımıza da çok memnun olduk.En kısa zamanda tekrar seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.Konulu görseller:)laugh::laugh:) içinde teşekkürler, ellerine sağlık.:thumbup::thumbup:
 
Görseller için ellerine sağlık Rasim,gerçekten çok keyifli kırımsız uçuşlar yaptık katılan bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkürler gün çabuk geçti bi ara aklımdan keşke bugün akşam olmasa diye geçmedi değil.Mehmet abi ye misafirperverliğinden dolayı ayrıca teşekkürler köfteler harikaydı en önemlisi ortam hava muhteşemdi inşallah ara ara böyle buluşmalar yaparız