Cumartesinin yağışlı olması nedeni ile uçamamıştık ve havanın dün güzel olmasını fırsat bilerek sabah erkenden uçuşa alanına gittik Önce Mert geldi ve benim 6 yıllık 2 defa kırım geçirip yinede atmaya kıyamadığım Great Planes Spitfire MK8 GP25 lik yakıtlı uçağımın kanadını tamir ettikten sonra ilk test uçuşunu beraber yaptık model başarılı bir şekilde uçtu ancak iniş biraz sert oldu vidyodada görebilirsiniz burnu biraz ağır kalmış kuyruktan 20 gram kadar ağırlık çıkartmıştım 10 gram geri takıp tekrar test edicem daha sonra alana birkaç uçakçı , Yücel abi ve HT den Oğzuhan ve Kadir dostlarımız geldi keyifili sohpetli güzel bir gündü
bir arkadaşımızda Nitroya susamış
bu arada Katananın kokpit camı havada yerinden çıktı , çıkmasının sebebi tamamen benim hatam, v,dalamamış sadece bant ile tuutturmuştum Knife Edge yaparken birden yerinden çıktı ve Ruddera çarpıp rudderı komple kopardı ruddersız uçan uçak hiç görmemiştim ilk defada başıma geliyordu ancak modeli kırımsız indirmeyi başardım, rudder olmadığı için uçak kafasına göre gidiyordu ama kırımsız bir şekilde indirmeyi başardım

Spitfire ilk Test uçuşu
Alanadan görüntüler
bir arkadaşımızda Nitroya susamış
bu arada Katananın kokpit camı havada yerinden çıktı , çıkmasının sebebi tamamen benim hatam, v,dalamamış sadece bant ile tuutturmuştum Knife Edge yaparken birden yerinden çıktı ve Ruddera çarpıp rudderı komple kopardı ruddersız uçan uçak hiç görmemiştim ilk defada başıma geliyordu ancak modeli kırımsız indirmeyi başardım, rudder olmadığı için uçak kafasına göre gidiyordu ama kırımsız bir şekilde indirmeyi başardım
Spitfire ilk Test uçuşu
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Alanadan görüntüler
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol