180 CFX Kırım Raporu
Goblin tarzı iniş takımlarım geldi.

Ben çok beğendim. Tavsiye ederim. Neyse hafta sonu sahaya uçmaya çıktım. Fakat videoda görüldüğü üzere ilk uçuşta arabamıza kafalama çakıldım.Arabada hafif boya sıyırıkları oluştu. Helikopterde ise enteresan şekilde çok fazla hasar yok

Bir adet canopy mount. Bir servo dişlisi.Birde pallerde hafif sıyrık. Canopy kafalama çakılmasına rağmen sadece uç kısmında derin sıyrık oluştu. Çatlama falan yok. Baya sağlam canopy imiş. Birde şu sistemi kullandığımdan (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
) beri ilk kazam oldu. Tork tubelarda herhangi bir sıyırma yok.Normalde her kırımda sıyırırdı. Demekki bu sistem iş görüyor. Çarpma sonucu heliyi incelediğimde helinin içinden 2 adet exstra tork tube çıktığını gördüm

Meğer 2 yaşındaki oğlum helinin içine atmış. (Hanım çocuğu susturmak için genelde benim heliyi veriyor.) Zaten kırım yaşarken motorun boğulduğunu hisstmiştim. Tork tublardan biri sanırım main gearı zorladı. Zaten daha sonra videoyuda izlediğimde katır kutur sesler geliyor. Neyse heliyi hemen toplayıp 2. videoyu çektim. Şu anda sıkıntı yok...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol