Samet bey konuyu saptırmayın lütfen. Kastedilen şey buraya iki satır açıklama yazmayıp YouTube kanalına trafik çekmeye çalışmanız hoş değil.
Açıklama kısmında paylaştığınız ürün listesini burada da paylaşabilirdiniz.
Üşenmedim sizin için daha ekonomiğini de buldum bu arada,
Kumanda beta fpv kendi sayfasından alırsanız daha uyguna geliyor. Genelde 10dolar yazıp yolluyorlar 400-500tl gümrük vergisi ödersiniz tam yazarlarsa da 900tl ödersiniz
Motorlar temuda çifti o para ama ben olsam sarı siteden velox f60vs alırım hiç olmadı eski fantom motorlarından alırım. N56 magnet. Japon rulman vs.
Betafpv sitesinde 1805ler gene 5.5dolar
esc stack için mesela speedybee sitesinde 30dolar üstü kargo bedava esc için 12,5 fc için de 11.90 vergiyi otomatik hesaplayıp yolluyor. İki ayrı siparişte geliyor, hatta şartları zorlamak isterseniz yanına pervaneyi de sıkıştırırsınız.
Bu kısımdan sonrası biraz riskli ama onu da açıklayayım.
Flywoo mesela 10dolar kargo çıkıyordu, kargoyla gümrük sınırını aşıyor 30dolar yazarmısınız diye sordum ve olur tabii ki dediler bir tane explorer lr o4 sipariş ettim. Üstüne kargo indirim kodu verdiler.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Beta fpv genelde 10 dolar yazıp yolluyor paketleri ama heyecan olsun fpv gözlük sorayım dedim. Ben istersen 14dolar yazarım takılırsa sorumluluk senin, sen bilirsin dediler. Heyecan olsun bi tane de ondan sipariş ettim.
Daha ucuzunu mu arıyorduk, hemen bulalım.
Pegasus’un 2300tl lik Avrupa git gel biletlerinden alıyoruz, istediğimiz hazır seti alıp gümrükte tax-back alıp geri geliyoruz.
Bir de isdt zaten pd destekliyor gidip led trafosuyla beslemenin anlamını çözemedim.
Video vs benlik şeyler değil ama bundan sonrasında videoyu siz çeker beni de zikredersiniz.