A
Genelde 11:30-12:00 gibi sahada olunuyor. Buluşma yerimiz Arslanbey ile ilgili ulaşım bilgileri aşağıdaki konuda daha önce paylaşılmıştı.Burhan TAŞPINAR' Alıntı:eleman sıkıntısı yüzünden fırında aktif olarak çalışıyorum ama yer ve saat beli olduktan sonra bir şekilde kaçıp geleceğim muhakkak.
en iyi sohbet yüzyüze yapılan sohbettir.
))
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Genelde 11:30-12:00 gibi sahada olunuyor. Buluşma yerimiz Arslanbey ile ilgili ulaşım bilgileri aşağıdaki konuda daha önce paylaşılmıştı.Burhan TAŞPINAR' Alıntı:eleman sıkıntısı yüzünden fırında aktif olarak çalışıyorum ama yer ve saat beli olduktan sonra bir şekilde kaçıp geleceğim muhakkak.
en iyi sohbet yüzyüze yapılan sohbettir.
))
Arslanbey Sivil Havacılık Fakültesi Uçuş AlanıBu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hüseyin GENCER' Alıntı:o pist için en ideal uçaklar elektirikli ve 3d uçakları.ben bu hafta twıst 60 ile gelecem yavuz sende şamili getirde kapıştıralım.
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Altan Bey bir yanlışlık olmuş zannedersem Zira siz "Tabii ki kapıyı vurur çıkarım iki günde gelirim abicim" seçeneğini işaretlemişsiniz
Ragıp SARI' Alıntı:Yavuz bey bu hafta blade de sahalarda olacak, rica etsem yakıt hariç diğer ekipmanları getirebilirmiyiz.