Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altancığım bana adam dayanmadı. Ne zaman işe adam alsam hepsi kaçtılar.Hep uçak kaybettiğimden fpv yapamadımki zaten. Adamlar çok çalışınca maaşı az bulup hepsi kaçtılar.Adam dayanmıyo bana...
Çağdaş iyi hatırlattın. Fpv uçuşunda çalıştırılmak üzere; Tracker görevini yapacak ANTEN TUTUCU,uçak kaybolduğunda arama yapacak UÇAK ARAYICI, fpv yapan kişinin sigara içmesi durumunda elleri kumanda tutuğu için SİGARA İÇİRİCİ ve yer istasyonundan monitöre kadar uzanan uzun video kablosunun,oradan geçen birisi tarafından ayağı takılarak kabloyu çıkarması durumunda,ADAM DÖVÜCÜ branşlarında eleman ihtiyacı vardır.İlgilenenlerin Rc kolik yönetimine başvurması gerekmektedir.Göreve alınan personel ihtiyaç duyulduğu anda seferber edilecektir.
Erkan eline sağlık.Bundan sonra sıra uzun mesafe.Umarım haritadan bakarsan tam doğuda az doğu- kuzey istikametinde 3 km kadar ileride bir göl var değerlendirmeni isterim...
Hedef buyuttuk bir kere artık booster deneyeceğiz.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Yavuz abi o dumanı yediğim an şimdiye kadar modelcilik hayatımda en çok eğlendiğim andı. (Koptuğumuz zaman ve Altan abiyi aradığımız zaman da o dakikaydı.)
Hedef buyuttuk bir kere artık booster deneyeceğiz.
Yavuz abi o dumanı yediğim an şimdiye kadar modelcilik hayatımda en çok eğlendiğim andı. (Koptuğumuz zaman ve Altan abiyi aradığımız zaman da o dakikaydı.)
Erkan merhaba.Anladığıma göre 2.4 ile yapacaksın.Benim kişisel görüşüm hiç uğraşmadan UHF ile başlasan uzun mesafeye... Bendeki gayet uygun ve başarılı bir sistem.RCgroup ta kıyaslana da iyi puan almıştı.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol