6 KANAL HELİ YARDIM

Gökhan Ceylan

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
HERKEZE HAYIRLI AKŞAMALAR 6 KANAL HELİ ALMAK İSTİYORUM İZMİRDE OTURUYORUM COK FAZLA BU HOBİYLE UGRASAN YOK VE KIMSEDE YOK TANIDIMI SİMİLASYON VE 4 KANAL HELİM VAR BAYA CALIŞDIM 6 KANAL İSDEDİĞİMDEN SİZE SORMAK İSTEDİM (THK)'DA KDS 450C RFT NASIL Bİ HELIDIR İYİMİDİR YOKSA T-REX MODELLERİNİMİ DEĞERLENDİREYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :new:

6 KANAL HELİ YARDIM

Öncelikle kayıt sonrası size gönderilen ozel mesajda da belirtildiği uzere bir tanışma konusu açmanızı öneririm ki yardım alma şahsınız artar.

Bir de lütfen mesajları küçük harf ve noktalama işaretlerini kullanarak yazalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6 KANAL HELİ YARDIM

Merhabalar,

Mehmet bey'in de zaten belirttiği üzere, sorularını sormaya başlamadan önce, açacağın bir tanışma konusu ile oncelikle biz seni tanısak nasıl olur ? Üye olurken sana gönderilmiş olan özel mesajı okuyabilir ya da şu konuyu inceleyip gereğini yapabilirsin :

Bir de en üst menudeki " " ve " " özelliklerini kullanırsan, bir çok sorunun halihazırda cevaplanmış olduğunu göreceksin.
Ayrıca "İsmail bey" ya da "Hakan bey" gibi ifadelerin, "drbzzt57 bey" ya da "blackangel bey" gibi ifadelerden daha mantıklı geliyor olmasından dolayı forum olarak, hitabet konusunda "nickname" yerine isim kullanmayı tercih ediyoruz.

Son olarak, aşağıdaki konu gayet faydalı bilgiler içeriyor.

6 KANAL HELİ YARDIM

kusura bakmayın abiler bn daha forumu nasıl kullanıcahımı ögrenemedım. ve oyüzden yazmaya calışıyordum sonundada oldu sanırım bana gelen özel mesajı okumadım haklısınız ama sizden başkada sorabiliceğim ne insan ne biri var izmirde 2 yer satıyor rc modeller onalrda pek bilgi vermıyorlar kendi malları haricinde o yuzden özur dilerim yanlış konu acdıgım için.

6 KANAL HELİ YARDIM

Valla biz İzmir'de aktif olarak hobiyle ilgileniyoruz siz kime sordunuz da kimse yok İzmir'de dendi :D

6 KANAL HELİ YARDIM

BlackAngeL' Alıntı:
kusura bakmayın abiler bn daha forumu nasıl kullanıcahımı ögrenemedım. ve oyüzden yazmaya calışıyordum sonundada oldu sanırım bana gelen özel mesajı okumadım haklısınız ama sizden başkada sorabiliceğim ne insan ne biri var izmirde 2 yer satıyor rc modeller onalrda pek bilgi vermıyorlar kendi malları haricinde o yuzden özur dilerim yanlış konu acdıgım için.
Sevgili Blackangel kardeşim. Bu forumda istemediğiniz kadar derli toplu bilgi ve yardımsever üyeler bulunmakta. Bana sorarsanız acele etmeyin. 6 kanal öyle hemen alayım uçurayım diyeceğiniz bir model değil. 4 kanala benzemez.
Bol bol simulasyon çalışın. Forumu okuyun. Gerisi gelir.