6 Kanal Micro Heli başlangıç videosu

Abdurrahmancam

Yeni Uye
Merhaba abiler kardeşler, ilk kez 6 kanal Micro heliye başlayacak olanlar için bir video çekmek istedim, yanlışım kusurum olduysa affola :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Abdurrahman komutları kesik kesik veriyorsun. Bu yanlıs bir yöntem. Parmağın sürekli stick üzerinde olacak ve verdiğin komutlar kesit kesit değil, akıcı olmalı.

Şimdi nasıl alışırsan öyle gider ve bu şekilde ileride sıkıntı yaşarsın, bilgine :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Abdurrahman komutları kesik kesik veriyorsun. Bu yanlıs bir yöntem. Parmağın sürekli stick üzerinde olacak ve verdiğin komutlar kesit kesit değil, akıcı olmalı.

Şimdi nasıl alışırsan öyle gider ve bu şekilde ileride sıkıntı yaşarsın, bilgine :)
Evet abi bilgilendirme için sağolasın farkındayım ama galiba alıştım 911 den artık dediğiniz şekilde kullanmaya başlayacağım :)

kötü alışkanlıklar bunlar :) hoverda falan sorun olmaz da, süreklilik gerektiren hareketlerde sıkıntı. simülasyon yardımcı olur yeni şeyler denemek için.

Rasim Öztürk' Alıntı:
kötü alışkanlıklar bunlar :) hoverda falan sorun olmaz da, süreklilik gerektiren hareketlerde sıkıntı. simülasyon yardımcı olur yeni şeyler denemek için.
Dikkat edeceğim hocam dediğiniz gibi sıkıntı oluyor :)

Eline sağlık Abdurrahman, emek vermiş güzel bir video hazırlamışsın. ;)

Senin iyiliğin için haklı yorumlar gelmiş, bende katılıyorum stick bırakma alışkanlığını yol yakınken kesinlikle değiştirmelisin. :RCKolik:

Türker Akgün' Alıntı:
Eline sağlık Abdurrahman, emek vermiş güzel bir video hazırlamışsın. ;)

Senin iyiliğin için haklı yorumlar gelmiş, bende katılıyorum stick bırakma alışkanlığını yol yakınken kesinlikle değiştirmelisin. :RCKolik:
Teşekkür ederim sağolun hocam dikkate alıyorum :)