Akçay dan selam- Hakan Çakır

hakan101984

Yeni Uye
Katılım
21 Şub 2013
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Selam,Hakan Çakır,Balıkesir Akçay da oturuyorum,Elektronik satış ve tamir üzerine işyerim var,evliyim 1 kızım var,yeni başladım,v922 aldım denizliden,yarın elime ulaşacak işallah,dört gözle bekliyorum,
 
Ynt: Akçay dan selam

Merhaba Hakan Bey,

Öncelikle hosgeldiniz ve V922 hayırlı ugurlu olsun. Umarım forumuz size yararlı olur ve ihtiyacınız olan bilgileri bulabilirsiniz. Her türlü sorunuzu bizlerle çekinmeden paylaşabilirsiniz.

V922 Denizli'den aldım dediniz, 2.el mi aldınız ?

Sizi daha yakından tanımak amacı ile 1-2 sorum olacaktı. Bu ilk heliniz mi, yoksa daha önce 4 veya 6 kanal herhangi bir şey uçurdunuz mu ? Simulator çalışması yaptınız mı ? Kısaca bu hobiye yeni mi başlıyorsunuz ?
 
Ynt: Akçay dan selam

Aramıza goşgeldiniz, Helikopter ile başlamanız :lol: biraz üzücüde olsa Mehmet Bey ve Türker Bey gibi size yardımcı olacak üstadların olduğu bir sitede olmanız sizin için büyük bir şans.
 
Ynt: Akçay dan selam

Hoşgeldiniz Hakan Bey,
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir başlangıç bence. :thumbup:
 
Ynt: Akçay dan selam

Merhaba Hakan Bey, forumumuza hoşgeldiniz, Yavuz Bey'in de dediği gibi helici üstadlarımızın paylaşımlarından faydalanacağınıza eminim ama modelcilikten biraz daha keyif almayı düşünürseniz sizi model uçak uçurmaya da bekleriz :)