Hüseyin Yiğit Bağcı Uye Katılım 5 Tem 2020 Mesajlar 59 Tepkime puanı 31 Yaş 20 Konum İstanbul İlgi Alanı Hepsi 1 Mar 2021 #1 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Ben 1500mah 30c olanını almıştım hiç bir sıkıntısını görmedim almak isteyen olursa buyursun bu fiyata trde imkansız mağaza adı powerland store Tepkiler: Berkan Gürsoy, Kaan Can, Taha KOÇAK ve 2 diğerleri
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Ben 1500mah 30c olanını almıştım hiç bir sıkıntısını görmedim almak isteyen olursa buyursun bu fiyata trde imkansız mağaza adı powerland store
Hüseyin Yiğit Bağcı Uye Katılım 5 Tem 2020 Mesajlar 59 Tepkime puanı 31 Yaş 20 Konum İstanbul İlgi Alanı Hepsi 1 Mar 2021 #2 GNB pil satan mağazalar Türkiye'ye gönderebiliyor. Baktığım tüm mağazalar gönderiyor Tepkiler: Taha KOÇAK
İbrahim Özdemir Çalışkan Uye Katılım 4 Şub 2021 Mesajlar 214 Tepkime puanı 222 Konum İstanbul Web sitesi 500px.com İlgi Alanı Multikopter 1 Mar 2021 #3 Pil sıkıntısını Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol belirtmiştim. Umarım tekrardan siparişler normale döner. Elimde sadece bir tane 4S pil kaldı, ancak quad için birden fazla pile ihtiyaç duyulabiliyor, malum uçuş süreleri kısa. Bunlar hala gönderilemiyor mesela: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Pil sıkıntısını Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol belirtmiştim. Umarım tekrardan siparişler normale döner. Elimde sadece bir tane 4S pil kaldı, ancak quad için birden fazla pile ihtiyaç duyulabiliyor, malum uçuş süreleri kısa. Bunlar hala gönderilemiyor mesela: Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ali Yalçın Kıdemli Uye Katılım 5 May 2013 Mesajlar 2,624 Tepkime puanı 4,250 Yaş 35 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 1 Mar 2021 #4 PTT ilen gelen paketler bir şekilde %90 teslim ediliyor, özel kargolardan uzak durun yeter Tepkiler: İbrahim Özdemir ve Deniz Tanrıverdi