A
bu ne gerginlik hüseyin bey. bu ne öfke.Hüseyin GENCER' Alıntı:aydın bey sizin ilk uçağınızı ben uçurup test etmiştim.ve sizle ilk defa tanışmamıza rağmen.sizden ücret de talep etmedik.size bu ücret işini nasıl anlattılarsa bazıları lafı tersinden anlamışlar heralde.çok iyiniyetle düşünülen bir fikri bu pervasızca eleştirmek yakışık almıyor.
ha bundan sonra kim nasıl biliyorsa öyle yapar diyemiyorum.Alınmış olan kurallara ve güvenlik tedbirlerine uymayanlarla artık yolumuz ayırırız olur biter
saygılarımla
Burhan Bey Hüseyin abi bu işe gönül vermiş, çok değerli ve bilgili bir modelcidir. Kızının dünyaya gelmesi ve özel hayatındaki yoğunluklar sebebiyle son zamanlarda pek fazla aramıza katılamadı. O yüzden tanıma şansı bulamadınız ama inanın zamanla tanıyıp, gördükçe fikirleriniz değişecektir.Burhan TAŞPINAR' Alıntı:...farkındaysanız bütün bu isimler arasında hüseyin gencer yok. çünki size dair hatırladığım birşey yok...
Hüseyin GENCER' Alıntı:aydın bey sizin ilk uçağınızı ben uçurup test etmiştim.ve sizle ilk defa tanışmamıza rağmen.sizden ücret de talep etmedik.size bu ücret işini nasıl anlattılarsa bazıları lafı tersinden anlamışlar heralde.çok iyiniyetle düşünülen bir fikri bu pervasızca eleştirmek yakışık almıyor.
ha bundan sonra kim nasıl biliyorsa öyle yapar diyemiyorum.Alınmış olan kurallara ve güvenlik tedbirlerine uymayanlarla artık yolumuz ayırırız olur biter
saygılarımla