[Anket]: 13-14 Temmuz Solaklar Buluşması
Hüseyin GENCER' Alıntı:
aydın bey sizin ilk uçağınızı ben uçurup test etmiştim.ve sizle ilk defa tanışmamıza rağmen.sizden ücret de talep etmedik.size bu ücret işini nasıl anlattılarsa bazıları lafı tersinden anlamışlar heralde.çok iyiniyetle düşünülen bir fikri bu pervasızca eleştirmek yakışık almıyor.
ha bundan sonra kim nasıl biliyorsa öyle yapar diyemiyorum.Alınmış olan kurallara ve güvenlik tedbirlerine uymayanlarla artık yolumuz ayırırız olur biter
saygılarımla
bu ne gerginlik hüseyin bey. bu ne öfke.

içinizdeki kini, kime dolduysanız ona kusun lütfen. mesajımı dikkatli okursanız eleştirinin e'si bile yok. kaldı ki pervasızlık olsun. belki biraz hiciv.

ilk uçağım yavuz beyin tavsiyesi ile aldığım Seagull Arising Star'dı. ilk uçuşunu da onun yaptırdığını hatırlıyorum. hatta daha sonraki buluşmalarda modelimi 2-3 kez kırımdan son anda kurtaran da odur. ömer erkan ağabeyden motor, ayarlamalar ve uçuş teknikleri konusunda çok şey öğrendiğim için ellerinden öpecek derecede saygı duyarım. mehmet aydın ağabeyim, sıkılmadan bütün uçaklarımın ayarlama ve elektronik montajlarında yardımcı olduğu için üzerimde büyük emeği vardır diyeceğim bir kişidir. keza altan çulpan ağabeyim, çağdaş daban kardeşim, halil öğretmenim ve aydın bey de yardımseverlikleri ve hoş sohbetleri ile bu hobiyi gerçekten sevmeme sebep olmuş insanlardır. türker akgün kardeşim ve mehmet küçüksarı bey helici olmaları vesilesi ile model konusunda pek yardımcı olamasalarda sıcakkanlılıkları ve misafirperverlikleriyle sevdiğim insanlar arasındadır.
farkındaysanız bütün bu isimler arasında hüseyin gencer yok. çünki size dair hatırladığım birşey yok. bu yüzdendir ki "yolumuzu ayırırız" tehdidi çok boş.
herkese kırımsız, gerilimsiz günler dileğiyle.