Arkadaşlar,
Bu nedenle yeni bir anket açılmıştır.
Yemek siparişini netleştirmek adına lutfen yemek ile ilgili kısımda da oy kullanınız. (Yanında misafir getirecek olanlar, lutfen ayrıca mesaj ile belirtsinler)
Yemekler "MINI KOSK"den "Ekmek Arası Kofte + Ayran / Kola" şeklinde bir menü düşünüyoruz. Yanlıs hatırlamamıyor isem menu yaklaşık 15 TL idi. Teyid edip tekrar bilgi verilecektir.
Şimdiden hepimize güzel bir buluşma dilerim.
NOT: Bugun itibari ile şu an için yaklaşık 12 kişi misafirimiz olacak gözüküyor.
KATILIMCI LISTESI
1-Mehmet Kucuksari - Kofte + Kola
2-Turker Akgun- Kofte + Ayran
3- Altan Culpan - Kofte + Ayran
4-Huseyin Gencer ve Esi- 2 adet Kofte
5- Irfan Bey - 2 adet
6- Tolga Senyuva- Kofte +Kola
7-Halil Ustun- Kofte + Kola
8-Omer Erkan- Kofte + Kola
9-Yavuz Bey- Kofte + Kola
10-Kaya Bey- Kofte + Kola
11-Ragip Sari- Kofte + Ayran
12-Yucel Ertik- Kofte + Kola
13-Taner Abi- Kofte + Kola
-----------------------------------------------------------------
Evet arkadaslar Mini kosk az once ugrayip, on siparisi verdim ve kesin fiyatlari aldim.
Anladigim kadari ile kis indirimine girmisler. Zira baharda yaptidigimiz ilk bulusmada alternatif olarak kendileri ile gosrustugumuz daha yuksek fiyat vermislerdi
Neyse. Fazla uzattim. saat 11 gibi sahada kesin siparis adeti netlestirip tlf haber verilecek. 13:00 de de sicak koftelerimiz sahada olacak insallah.
Tam ekmek arasi kofte (6 adet iri kofteden olusan muhtesem lezzet) + kola : 11 TL
Tam ekmek arasi kofte (6 adet iri kofteden olusan muhtesem lezzet) + Ayran : 10 TL
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
konusunda sizlerle paylaştığımız "ClubRC 2. Geleneksel Solaklar Bulusması", hava durumu nedeniyle Cumartesi gününden PAZAR gününe alınmıştır.Bu nedenle yeni bir anket açılmıştır.
Yemek siparişini netleştirmek adına lutfen yemek ile ilgili kısımda da oy kullanınız. (Yanında misafir getirecek olanlar, lutfen ayrıca mesaj ile belirtsinler)
Yemekler "MINI KOSK"den "Ekmek Arası Kofte + Ayran / Kola" şeklinde bir menü düşünüyoruz. Yanlıs hatırlamamıyor isem menu yaklaşık 15 TL idi. Teyid edip tekrar bilgi verilecektir.
Şimdiden hepimize güzel bir buluşma dilerim.
NOT: Bugun itibari ile şu an için yaklaşık 12 kişi misafirimiz olacak gözüküyor.
KATILIMCI LISTESI
1-Mehmet Kucuksari - Kofte + Kola
2-Turker Akgun- Kofte + Ayran
3- Altan Culpan - Kofte + Ayran
4-Huseyin Gencer ve Esi- 2 adet Kofte
5- Irfan Bey - 2 adet
6- Tolga Senyuva- Kofte +Kola
7-Halil Ustun- Kofte + Kola
8-Omer Erkan- Kofte + Kola
9-Yavuz Bey- Kofte + Kola
10-Kaya Bey- Kofte + Kola
11-Ragip Sari- Kofte + Ayran
12-Yucel Ertik- Kofte + Kola
13-Taner Abi- Kofte + Kola
-----------------------------------------------------------------
Evet arkadaslar Mini kosk az once ugrayip, on siparisi verdim ve kesin fiyatlari aldim.
Anladigim kadari ile kis indirimine girmisler. Zira baharda yaptidigimiz ilk bulusmada alternatif olarak kendileri ile gosrustugumuz daha yuksek fiyat vermislerdi
Neyse. Fazla uzattim. saat 11 gibi sahada kesin siparis adeti netlestirip tlf haber verilecek. 13:00 de de sicak koftelerimiz sahada olacak insallah.
Tam ekmek arasi kofte (6 adet iri kofteden olusan muhtesem lezzet) + kola : 11 TL
Tam ekmek arasi kofte (6 adet iri kofteden olusan muhtesem lezzet) + Ayran : 10 TL