Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kayış aktarmalı sisteme geçmek istiyorum. Elinde linkteki üründen olan varsa iletişime geçerse memnun olurum. Kuyruk borusu ve pal tutucu kısım hariçte olabilir.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bence hiç beklemeden Hobbyking sipariş geç. Bunu bulman nerede ise imkansız. Fakat kuyruk gibi kritik bir ekipmanda HK çok sıkıntı çıkaracaktır, aklında bulunsun Oguzhan
O zaman ben tork tube devam edeyim Mehmet Abi... Kırımlarda tork tube hep sıyırdığı için kayışa geçmek istemiştim.Zaten elimdede bol bol tork tube var... Konuyu kaldırabilirsin Abi... Teşekkürler...
O zaman ben tork tube devam edeyim Mehmet Abi... Kırımlarda tork tube hep sıyırdığı için kayışa geçmek istemiştim.Zaten elimdede bol bol tork tube var... Konuyu kaldırabilirsin Abi... Teşekkürler...
Ben trex 500 umde orjinal tt kuyrugu komple cikardim. Full hk kayis taktim onu kullabiyorum. Sadece pal tutcular align.
Hic bi sikinti cikmadi. Bende tt sevmiyorum.
Kayis daha guven veriyor. Bir suru disli yerine tek kayis mis gibi.