[Aranıyor]: v913 denge çubuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anil74

Yeni Uye
Katılım
17 Eyl 2013
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Yaş
33
selamlar.v913 denge çubuğu lazım yardımcı olabilecekler var mı.sancak modele baktım stoklarında yok
 
[Aranıyor]: v913 denge çubuğu

bu biraz garip bir istek olacak ama banggood'dan yakın zamanda spariş verecek olan varsa bana aşagıda verdiğim linkteki ürünleride spariş edebilecek olan var mı ham kargodan tasarruf olur hemde ben daha önce hiç yurt dışından bişey almadım bana yardımcı olmuş olur :)



hatta gümrükte flan sorun olmuyosa extra v913 bataryasıda almak istiyorum

bana özelden msj atarsanız çok teşekkür ederim telefon numaramıda veririm haberleşmek için :) :saygilar:
 
[Aranıyor]: v913 denge çubuğu

Sevgili Anil,

Bu hobinin olmazsa olmazi alisveri ve ozellikle de yurtdisi alimlari. Bunu bir sekilde kendin yapabiliyor olman lazim, yoksa sikinti cekip beklemek zorunda kalirsin.

Gelelim Banggood alisverise. Bu siteden $1 dahi bir sey alsan kargo fiyatin icinde, ayrica kargo odemiyorsun. Ayrica mesela bu urunu istanbulda bir arkadas siparis etse ve sonra sana bartina gonderse , en az 15 tl kargo masrafi cikar.

Banggood nasil alisveris yapilacagini video ile zamaninda anlatmistim, bir goz at istersen ;)

 
[Aranıyor]: v913 denge çubuğu

teşekkür ederim Mehmet bey.aslında sorun benim 1 ay sonra askere gidecek olmam :( hatta daha az kaldı.yani ben gidene kadar gelmez büyük ihtimalle.ben olmazsam ailemde takibini falan beceremez.enazından biri alırsa ben olmasamda ailem parasını karşı tarafa yollayabilir.

ben yinede bu videodan öğreneyimde elbet lazım olacak askerden sonra :) tekrar teşekkürler
 
[Aranıyor]: v913 denge çubuğu

bu arada az önce flybar sorununu çözdüm baya maliyeti yüksek oldu ama zamanım olmadığı için maliyete katlanmak zorunda kaldım

sancak modeli aradım bana anakartı bozuk olan bir v913ün denge çubugunu yollayacaklarını söylediler.herhangi bir sorunu yok dediler ama yarın kargo geldiğinde aldığım gibi kargocunun gözünün önünde kontrol edicem eğrilik yada cizik darbe gibi şeyler varsa tutatnak tutturup geri yollayacağım.inşallah dedikleri gibi hiç bir sorun yokturda 9 gün tatilde hevesimi alabilirim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...