Atakan Asar adlı ürün tanıtımı

Atakan ASAR

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba ismim Atakan ASAR,
Gazi üniversitesinda makine mühendisliği okuyorum. Son sınıfım. Model uçak yapma hayalim vardı. Zaten evde olduğumuz şu dönemde yatan kyk kredimi harcamadım ve hayalimi gerçekleştireyim dedim. Ürünlerin siparişini verdim şuan yapmaya çalışıyorum. Videolardaki kadar kolay olmuyormuş.
Neyse kendimi tanıtıyordum :D
Ankarada oturuyoruz okulum dolayısıyla. Bölüm bitince yine burada kalıp iş bulmayı hedefliyorum. Bakalım hayırlısı :)

Adınız / Soyadınız
Atakan ASAR
Nereden Katılıyorsunuz
Ankara
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Merhaba ismim Atakan ASAR,
Gazi üniversitesinda makine mühendisliği okuyorum. Son sınıfım. Model uçak yapma hayalim vardı. Zaten evde olduğumuz şu dönemde yatan kyk kredimi harcamadım ve hayalimi gerçekleştireyim dedim. Ürünlerin siparişini verdim şuan yapmaya çalışıyorum. Videolardaki kadar kolay olmuyormuş.
Neyse kendimi tanıtıyordum :D
Ankarada oturuyoruz okulum dolayısıyla. Bölüm bitince yine burada kalıp iş bulmayı hedefliyorum. Bakalım hayırlısı :)
Öncelikle hoşgeldiniz.
Formda yeni başlayanlar kısmını incelemeniz iyi olur özellikle ilk modeli yaparken trainer seçmek önemlidir

Öncelikle hoşgeldiniz.
Formda yeni başlayanlar kısmını incelemeniz iyi olur özellikle ilk modeli yaparken trainer seçmek önemlidir
Youtubedan basit bir şey gördüm. Gerekli parçaları aldım ancak escyi sanırım yaktım motor dönmüyor. Bununla ilgili bir konu açacağım yarın. Şimdi kuralları okumaya zamanım olmadığı için bekliyorum :D