Başlıyorum(tekrar)

İlgi Alanı
Uçak
Selamlar. Buraya ilk katıldığım zaman tanışma yazımı yazdığımda 6. Sınıfı yeni bitirmiştim. O zamandan bu zamana sadece LGS zamanı mecburiyetten bırakmıştım fakat şimdi 9. Sınıfım ve Cumhuriyet Fen Lisesi'ndeyim ve tekrar başlıyorum. :halay:Bu durumdan çok mutluyum çünkü geçenlerde bir yılın ardından İlk kez simülatöre girdim, bu işten zevk aldığımı ve özlediğimi farkettim:hoppa:İlk kendi modelimi yapıp uçuracağım. Kumanda olarak flysky fs-i6x alacağım. İki model arasında kaldım ama başka önerisi olan varsa fikirlere açığım:thumbup:
İyi forumlar herkese:saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Küçüklükten sim çalışmış olan şahane.Bu iki modelden başlangıç için explorer olanı önerebilirim.Önden pervaneli olan uçaklarda kaza kırım olunca motor milleri ince ve genellikle yamuluyor,yeni motor satın alıp takmak zorunda kalıyorsun (benim ilk uçağım malesef önden pervaneliydi çok uğraştırmıştı) Ama bunların planları var,ft explorer diye.Onları indirip kendin de yapabilirsin illa bu kadar para vermene gerek yok tabi ama sen bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre Atmaca
Küçüklükten sim çalışmış olan şahane.Bu iki modelden başlangıç için explorer olanı önerebilirim.Önden pervaneli olan uçaklarda kaza kırım olunca motor milleri ince ve genellikle yamuluyor,yeni motor satın alıp takmak zorunda kalıyorsun (benim ilk uçağım malesef önden pervaneliydi çok uğraştırmıştı) Ama bunların planları var,ft explorer diye.Onları indirip kendin de yapabilirsin illa bu kadar para vermene gerek yok tabi ama sen bilirsin.
Teşekkür ederim kendim yaparsam hangi malzemeyi kullanmalı ve nereden temin etmeliyim?