[Bedelsiz]: ihtiyacı olan bir kardesimize gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acemi27

Uye
Abilerim ve arkadaşlarım helikoptere ilk merak saldıgımda hic arastırmadan sormadan bir elektronik magzasından 3.5 kanal 30 40 cm uzunlugunda bir helikopter aldim iki defa ucurdum kutusuna koydum bazanin altinda duruyor.

RCkolik'i kesfedince durumlar degisti tabi okumaya ögrenmeye basladim o aldigim 3.5 kanal oylece duruyo atsam atilmiyo satsam satilmiyo bende dusundum maddi durumu kısıtlı olan engelli veya hasta bi kardesimize hediyemiz olsun sevinsin yuzunu guldurelim ugrassin kirsin istedim evde ise isten eve biri oldugum icin arastirma sansim biraz zor forumdaki arkadaslarin mahallesinde tanidigi bildigi biri varsa eger hediye paketiyle kargosuyla en kisa zamanda yollamak isterim
Telefondan baglaniyorum yazim hatalarim affola

Ahmet maydos abimize yollanacaktir

Ahmet bey bu ince düşünceniz için size teşekkür ediyorum.

Bu düşüncenden ötürü seni tebrik ediyorum.. İnşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider. Modelcilik böyle birşeymiş..

Gün geçtikçe artan bu güzel davranış için başta Ahmet arkadaşımız olmak üzere herkese teşekkürler :RCKolik:

Tesekkür ederim herkese bos duracagına ahmet abimize gitti .
İsterimki kumandalı oyuncaklarla asıl oynaması gereken veyada su siralar sevinmeye ihtiyaci olan soma,lı ermenekli yetimlere biseyler gönderebiliyim veya gönderelim DE imkanlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...