BM Models DT4020-14B motor

Sumer Yamaner

Moderator
Web sitesi
www.sumeryamaner.com
İlgi Alanı
Uçak
Bu motoru gören bilen var mıdır?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

İnternetin baya altını üstüne getirdim. BM models diye bir firma sadece 2 yerde geçiyor bı yurt dışında f3a uçakları inceleyen bir sitede bir yerde. Birde Mesut Sübakanın internet sitesinde Jannissary model uçaklarda ki sizde bu motoru ondan teğmin ettiniz diye düşünüyorum zira bu motorun Jannissary 110 uçağın üstünde direk fotoğrafı var.
Motor hakkında bir bilgi buralarda bulamadım ama firma büyük olmadığı için bellimi fason üretim bir motor motorun spesifik şekli üzerindeki soğutma kanatları falan ama üreticisini bulmaya çalıştım.
HP-Z4020-B14 motor bu yüksek ihtimal.

Fotoğraf birebir aynı sadece sizinkinde prop mount var.
Z-4020 14-Turn 574Kv

•Weight: 284gr
•Shaft dia: 6 mm
•Lipos: 4S - 5S
•ESC min: 80A
Özellikleride burda.
Akşam akşam inat ettim bulcam diye.

İnternetin baya altını üstüne getirdim. BM models diye bir firma sadece 2 yerde geçiyor bı yurt dışında f3a uçakları inceleyen bir sitede bir yerde. Birde Mesut Sübakanın internet sitesinde Jannissary model uçaklarda ki sizde bu motoru ondan teğmin ettiniz diye düşünüyorum zira bu motorun Jannissary 110 uçağın üstünde direk fotoğrafı var.
Motor hakkında bir bilgi buralarda bulamadım ama firma büyük olmadığı için bellimi fason üretim bir motor motorun spesifik şekli üzerindeki soğutma kanatları falan ama üreticisini bulmaya çalıştım.
HP-Z4020-B14 motor bu yüksek ihtimal.

Fotoğraf birebir aynı sadece sizinkinde prop mount var.
Z-4020 14-Turn 574Kv

•Weight: 284gr
•Shaft dia: 6 mm
•Lipos: 4S - 5S
•ESC min: 80A
Özellikleride burda.
Akşam akşam inat ettim bulcam diye.
Süpersin. Ben bulamayınca buraya sorayım dedim. Bu motorun Mesut Hoca kaynaklı olma olasılığı çok yüksek. Ona soracağım.
Teşekkür ederim.