www.bilimselyuzme.com

BMBİ & MAM RC Funfly 2025

ediz dumankaya

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Selamlar forumdaşlar, 16.11.2025 tarihinde yani geçen hafta , BMBİ ve MaM RC olarak Balikesirde bir ufak bir organizasyon yaptık.

Eski dostlarla bir araya geldik , gün çok keyifli uçuşlar şahaneydi. Son zamanlarda keyif aldıgım en güzel etkinlikti , hobi adına ise tek etkinlik :)

Burdan , özellikle Emre yolcu dostuma bir kez daha misafirperverliği ilgi ve alakası için teşekkür ederim.

Sabah alana erken gectik , Ögleden önce sisli ögleden sona farklı bir mevsim yaz havası vardı.

Muhabbetten hasret giderme ve uçuş muhabbetinden arta kalan aralarda , bir kaç video cektim.
Elinde görsel olan arkadaşlar var ise burdan paylaşırsa güzel olur.

Son düzenleme:
sabah uçuş alanı ve öglenden sonrasi ufak bi intro ....

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ediz eline sağlık, söylediklerine katılıyorum, uçmayı özlemişiz ya,
Emre çok teşekkürler herşey için,
bu arada kumanda update dosyasını sonradan gördüm :evil: neyse bir sonraki buluşmaya oturturum ben onun ayarlarını

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Ediz eline sağlık, söylediklerine katılıyorum, uçmayı özlemişiz ya,
Emre çok teşekkürler herşey için,
bu arada kumanda update dosyasını sonradan gördüm :evil: neyse bir sonraki buluşmaya oturturum ben onun ayarlarını
seninde eline emegine saglık , günün kahramanı arabanın arkasında 10kw jenaratör getiren , akif . Ona ve sana özel teşekkür etmek gerekli , günü kurtardınız :)
cidden cok keyif aldım dönerken en çok keşke dedgim niye 1 gün önce gelmedik ya , 2 gün 1 gece cok guzel olurdu diye.
yol yorgunlugu muhabbet derken özlem gideremedik tam.

inşallah , birdahaki sefere 2 gün planlarız , iadei ziyaret bekliyoruz :)

Görüntüleri ilk izlediğimde amarika değil mi diye düşündüm :lollol:
Sonra bi baktım
Ha bura Ülkemizz:saygilar:
Tebrik ederim hepinizi
İnş bı sonraki sefere kocaeli'den de geliriz:saygilar:
inşallah birdahaki sefere hep beraber yaparız , coni ler halt etsin , o imkanlar burda olsun bak gör ne oluyor ..
sab factory team gibiydi , her nesilde farklı farklı setuplarla ...
Aralara birkaç align yerleştirdik ki , Funfly oldugu belli olsun :D :D

kış sezonu geldi , günlerde kısaldı malum önümüzdeki sezon 2026 bahar veya yaza güzel bir organizasyon yapacagız .

Muhabbetten hasret giderme ve uçuş muhabbetinden arta kalan aralarda , bir kaç video cektim.
Elinde görsel olan arkadaşlar var ise burdan paylaşırsa güzel olur.
Görsellerle de olsa sanki aranızda bizler de buluşmaya gitmiş kadar olduk, emeklerine sağlık @ediz dumankaya kardeşim :bravo::thumbup:. Diğer arkadaşlarda da var ise görsel mutlaka bekliyoruz.

MaM RC ekibinin uçuş videolarını son zamanlarda sayen de izleyiyorduk ama @Emre Yolcu ve @Kağan Kazancı kardeşlerimizin uçuşlarını özlemiştik süper oldu 🧿:heartxf::bravo:

Bu arada @Cihan Kabalak da maşallahı var, o da çok geliştirmiş kendini :bravo:

Görsellerle de olsa sanki aranızda bizler de buluşmaya gitmiş kadar olduk, emeklerine sağlık @ediz dumankaya kardeşim :bravo::thumbup:. Diğer arkadaşlarda da var ise görsel mutlaka bekliyoruz.

MaM RC ekibinin uçuş videolarını son zamanlarda sayen de izleyiyorduk ama @Emre Yolcu ve @Kağan Kazancı kardeşlerimizin uçuşlarını özlemiştik süper oldu 🧿:heartxf::bravo:

Bu arada @Cihan Kabalak da maşallahı var, o da çok geliştirmiş kendini :bravo:

abi aslinda çok uçuş oldu , bende aralarda tek tük video cektim , başka kimsede yok heralde yada cekmedi video , kendi uçuşumu cektirmek aklıma gelmedi anı olsun diye normalde yapardım benimde aklıma gelmedi kendi video mu ceksinler diye rica etmek ...
ortam o kadar güzeldi ki herkes ucus sonrası hasret giderme muhabbet etme modundaydı.
Bir ucusda sanırım kayıtta var kagan mangala cagırıyor hatta cihan abinin videosundaydı sanırım konusmada var, dur video bitsin gelicem diyorum.
Köfteler de şükelaa :D bileydim cekmezdim önceden yemege giderdim zaten , kağanda ondan cagırıyormus yiyince anladım :evil::evil:
Kısaca Havadaki aksiyon bittiginde yerdeki aksiyon devam ediyor du :halay::RCKolik::RCKolik:

Niyetimiz yaza dogru güzelce organize olup , hafta sonu kalmalı göl yayla cıkartması yapmak.
Ama bahane kabul etmiyoruz mehmet abi kesinlikle bekliyoruz ekibi sende dahil olmak üzere , yoksa biz kacırma hazırlıklarına başlıyacaz funfly öncesi :hoppa::hoppa:

Son düzenleme:
  • Haha
Tepkiler: kenan özendi
Çok güzel buluşma olmuş. Ülkenin prof helicileri bir araya gelmiş. Ama Emrenin uçuşu bir başka güzel olmuş. Tek kelime ile harika . Sanırım ülke sınırları içinde izlediğim en güzel helikopter videosu olabilir :)