Eline sağlık, güzel uçuş, güzel bir videoÖmer Faruk Üzmez' Alıntı:Maiden flight videosu:
Mustafa Çoban.' Alıntı:Çok güzel bir uçak hayırlı olsun kırımsız uçuşlar.
Kadir Kurt' Alıntı:Çok güzel uçmuş uçak tekrar hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim herkeseMehmet Kucuksari' Alıntı:Eline sağlık, güzel uçuş, güzel bir video![]()
Tekrar hayırlı uğurlu olsun Ömer
![]()
Teşekkürler Arda abiArda Erkan' Alıntı:Ömer hayırlı olsun. Uçak ve uçuş oldukça güzel gözüküyor. Eline sağlık.
Bu arada pisti beğendin mi ? Bende bir ara gitmek istiyorum.
Sanki etrafı fazla dolu gözüküyor.
Ömer Faruk Üzmez' Alıntı:Çok teşekkür ederim herkese, scale severlere tavsiye ederim Islanderi
Teşekkürler Arda abi
Pist çok şık olmuş,şarj için prizler mevcut,seyirci için tel kafes mevcut; fakat pilotu birazcık zorluyor, hem sağdan hem soldan alçalma sıkıntılı bunun yanında birde tam uçuş alanında 4-5 kadar yüksek kavak var.(yinede Mamak ve Gölbaşındaki pistlere göre yakın olduğu için bana göre güzel)
Helikopter için düşüncek olursak pistin sağ tarafında yeterli açıklık var diye düşünüyorum :agreed:
Ben bu haftasonuda gitmeyi düşünüyorum,gelmek istersen haberlerşelim beraber gidelim abi![]()
Çok iyi olur abiArda Erkan' Alıntı:Şarj için prizler güzelmişBen genelde hafta içi izinli oluyorum ama denk gelirse haberleşiriz dostum
![]()
Sanirim burası Mehmet[emoji4]Ömer Faruk Üzmez' Alıntı:Uçağı uçurmak için Mühye köyündeki Çankaya belediyesinin model uçak pistine gittim,ayrıca bu pisttede ilk uçuşum oldu![]()
Yok abi. Mühye köyündeki Çankaya belediyesinin yaptığı yer şehir içerisinde bir yer. Burası kısmı özel mi ne ? Üyeler ancak kullanabiliyor diye biliyorum.Celalettin Yazkan' Alıntı:Sanirim burası Mehmet[emoji4]
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi