Bu kumanda İşe Yarar Mı?

yunus

Yeni Uye
Katılım
11 Eyl 2018
Mesajlar
10
Tepkime puanı
8
Yaş
34
Konum
istanbul
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba, rc konusunda yeniyim. Elimde resimdeki gibi bir kumanda var. Acaba işe yarar mı? Ne şekilde kullanabilirim?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Öncelikle hangi modelde ne amaçla kullanacaksınız ? Elinizde olan bir cihaz mı yoksa para verip almayı mı düşünüyorsunuz ?

2.4GHZ çıkmadan önce kullanılan eski bir kumanda. Marka model üzerinden gözükmediği için bir şey söylemek zor.

Ama para verilip alınacaksa, bence bu kumanda yerine daha fonksiyonel ve modern kumanda almak çok daha mantıklı.
 
Rc konusunda yeni olduğum için bu kumandayı test amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Elimde mevcut şuan yeni almadım. Ancak alıcısı yok alıcısını bulabilir miyim?
 
Rc konusunda yeni olduğum için bu kumandayı test amaçlı kullanmayı düşünüyorum. Elimde mevcut şuan yeni almadım. Ancak alıcısı yok alıcısını bulabilir miyim?
Bu tür eski kumandalara ne yazık ki yetişemedim :) Sıfırını bulmak zor ama 2.el kristal alarak kullanabilirsiniz diye düşünüyorum ama yanlış bilgi vermiş de olmayayım.
 
Anladım Teşekkür ederim :) Biraz araştırayım o zaman.
 
Rc model olarak hangisini seçerseniz seçin en önemlisi kumandadır. Kumandanız düzgün bir şey değilse modeliniz çok kolay zarar görür ve soğur bırakırsınız. o nedenle niyetiniz varsa hangi araç için nerede nasıl kullanacağınızı paylaşırsanız arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.
 
Merhabalar. "Fotoğraftaki kumanda,elinizdeki kumandanın aynısı" ise bunlar,3 veya 4 kanal oyuncak kumandasıdır. Alıcısı entegre şekildedir(alıcı+gyro) bu nedenle tek başına alıcı bulmanız mümkün değildir. Kumanda demirbaş'tır. Alırken ileriye dönük ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir kumanda seçmenizi tavsiye ederim. Aksi halde ne yapıp edip gelişmiş daha yeni bir kumandaya ihtiyaç duyuyorsunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
cevaplar için herkese teşekkür ederim.