Bu Kumanda sizce nasıl

merterden19

Yeni Uye
Katılım
11 Ağu 2016
Mesajlar
28
Tepkime puanı
0
Yaş
26


Bu kumandayı sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl ve bu kumandanın çekim mesafesi nedir bilen kullanan var mı?
 
Bu Kumanda sizce nasıl

Mert oncelikle onuyu dogru yere acalim lutfen. Sordugun soru kumanda ile ilgil olunca konunun acilmasi gereken yerde dogal olarak "Kumandalar" bolumu olmali degil mi ?

Not: ben konuyu dogru yere tasidim.

Eger ekonomik bir kumanda alacaksan en azindan Turnigy 9X almani tavsiye ederiz. Sordugun kumanda bence uzun donemde isini gormez. Unutma kumanda bu isin demirbasidir ve alinca mumkun olan en iyisini almak gerekir. Daha fazla detay icin :

 
Bu Kumanda sizce nasıl

Bence çok kısa süre sonra işinizi görmemeye başlayacaktır. Bunun yerine bence aşağıdaki buna istinaden daha iyi fiyat farkı da fazla değil. En azından sizin seçtiğinize göre biraz daha işlevsel. Ben bunu tercih ettim.

R6B Flysky 2.4G 6CH TX RX RC Radyo Kontrol Verici Alıcı Sistemi
 
Bu Kumanda sizce nasıl

Bence bütçeniz çok iyi değilse ve iyi bir kumanda almak istiyorsanız Turnigy 9X V2 almalısınız.Linkte vermiş olduğunuz kumanda bir süre işinizi görmemeye başlayacaktır.Kumandalarda en önemli konu menzildir.Yüksek menzil ancak iyi bir modül ile elde edilir.Bir de ekran aydınlatması alıp takarsanız güzel olur.Ben uzun süredir kullanıyorum kumandamda bir sürü özellik var.Ben ihtiyacımı fazlasıyla görüyor.Tavsiye ederim.