BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

ahmetgulpinar

Yeni Uye
Katılım
23 Ocak 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
25
Merhaba abilerim. Ben Ahmet GÜLPINAR. Aranıza Burdur’dan katılıyorum. 17 yaşımdayım, Lise öğrencisiyim. Modelcilik merakım Hakan ÜLGENALP (eniştem ) sayesinde başladı. Kendisinin uçuşlarını izlemeye gittim ve çok etkilendim. Eniştem evimdeki bilgisayara simülasyon kurdu. Eniştem den gereken dersleri aldıktan sonra kendimi simülasyon uçuşlarında geliştirdim. Daha sonra eniştemin forumda bazı bilgi paylaşımlarında bulunduğunu gördüm ve bende foruma üye olmak istedim. Kısacası forumu eniştem sayesinde tanıdım. Şu an eniştemin hediye ettiği ‘WL TOYS 922’kullanıyorum. Bu hobi gerçekten öğrenildiği zaman bağımlılık yapan ve insanı eğlendiren bir hobi. :RCKolik:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Ahmet , hoşgeldin :saygilar:
Bu hobinin sadece pahalı bir fantezi olmadığını , bilhassa okul çağında ilgilenen gençlerin , kötü arkadaş çevresinden uzak kalmaları , abuk subuk oyun sitelerinde gereksiz vakit ve geleceklerini kaybetmelerine engel olması,düzenli ve istikrarlı yapıldığı takdirde , sürekli okumaya ve araştırmaya sevkettiği ve alışkanlık kazandırması, bünyesinde elektronik , mekanik , fizik gibi temel bilimleri barındırdığı için , eğitim hayatına daha farklı bir açıdan katkıları olabileceğini , ayrıca kendi yaşıtlarından daha yüksek abileri ile sosyal iletişim kurabileceği için , bazı konularda da yaşıtlarından daha olgun davranacağı , daha mantıklı kararlar verebileceği ihtimali bulunduğu için , sen ve senin gibi gençlerin , bu tür hobilerle ilgilenmelerini arzu ediyorum...

Burada çok kaliteli ve bilgili abilerin var , takıldığın , yardım almak istediğin her konuda , uygun bir üslupla ,saygı ve sevgi çerçevesinde hareket eden herkese , gereğinden de fazla yardım ederler. Gerçi ben elimden gelen her yardımı yapacağım ama , beni aşan bir konu olursa, çekinmeden uygun konu yerinde bir başlık açarak sorabilirsin.Ancak , önce forumun tüm teknik bilgilerini sırasıyla okumalısın.Bilgilerini sahada modeller ile birebir pekiştiririz..Ondan sonra da , yaptığımız tüm uçuşları paylaşırız ...
Tekrar hoşgeldin , keyifli forumlar... :saygilar:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

enişte hakkını asla ödeyemem. beni bu hobiyle tanıştırdığın için teşekkür ederim. eminin senden ve forumdaki abilerimden çok şey öğreneceğim. :saygilar:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Aramıza hoşgeldin Ahmet,

Böyle enişte herkese nasip olmaz, öncelikle her yönden çok şanslı olduğunu söylemeden edemeyeceğim. :thumbup:

Modelciliğin ömür boyu keyif alarak sürdüreceğin bir hobin olmasını diliyorum. :RCKolik:

Hakan abiyle paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz. :halay:

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Bayağı şanslısın Ahmet. Forumun önde gelen, deneyimli üyelerinden birnden eğitim almak çoğu insanın para verip te bulamayacağı bir imkan. Hoşgeldin diyeyim bende :RCKolik:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Aramıza Hoşgeldiniz Ahmet Bey.
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Aramıza hoşgeldin, yazın Burdur'a Hakan abinin yanına gelmeyi düşünüyorum o zaman tanışırız :RCKolik:
 
BURDUR'DAN MERHABA abilerim.

Mehmet ÖZER' Alıntı:
Aramıza hoşgeldin, yazın Burdur'a Hakan abinin yanına gelmeyi düşünüyorum o zaman tanışırız :RCKolik:

Mehmet Burdur'a gelirken haber ver de , beraber organize olalım, ben de Denizli'den çıkar gelirim %p