Bursadan Selamlar

msafacan

Safa Can
Katılım
28 Mar 2013
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Konum
Bursa
Web sitesi
"https
Herkese merhaba, Adım Safa soyadım Can. Bursa İnegöl'de yaşıyorum. Bundan iki sene önce bir simulatör kumandası alarak başladığım model maceramda bir süre yerde süründükten sonra benide bir gökyüzü sevdası aldı. Bir 450 lik heli aldım ve işe koyuldum. Toplamam çok uzun sürdü. Hem acemilik hem araya askerliğin girmesi ile yaklaşık bir senede modelimi toparlayıp bundan üç ay önce havanlandırabildim. Bu şevklede modelciliğe araştırarak inceleyerek devam etmeye çalışıyorum. İşin daha çok başındayım. Bu forumu geçenlerde biraz geçte olsa farkettim ve inanılmaz bir arşiv oluşturulduğunu gördüm. Yazılı ve görsel olarak mükemmel çalışmalar ortaya koymuşsunuz bir sürü emek harcanmış ve bizim gibi modelciler için inanılmaz bir kaynak oluşturulmuş. Türkiyede modelcilik adına yapılmış bu güzel çalışmalar için başta Mehmet abi olmak üzere tüm forum üyelerine teşekkürler. Faydalanıyoruz, faydalanacağız, ilerde olurda bir gün belki bizde fayda sağlayacağız :)
 
Bursadan Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz Safa Bey.Gerçekten teknik konu anlamında ciddi bir emek veren Mehmet kardeşimiz , forumumuzu bu açıdan diğer kardeş forumlara göre daha düzenli ve bilgiye ulaşması en kolay forum yaptı.
Her konuda yardım görebileceğiniz sıcak ve samimi bir ortama geldiniz , keyfini çıkarın... :saygilar:
 
Bursadan Selamlar

Merhaba Safa Bey,
Forumumuza hoşgeldiniz öncelikle. Yapılan paylaşımların faydalı olması ve birbirimizden haberdar olarak bu hobinin keyfini sürmek hepimizin isteği. Yazdıklarınız bu hayalimizin gerçekleşiyor olduğunu gösteriyor. :bravo:
Sizinde birgün başka bir modelci arkadaşlarımıza yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok. :saygilar:
 
Bursadan Selamlar

Öncelikle hosgeldin Safa :saygilar:

Forumumuz henüz 6 aylık bir forum, yani oldukça yeni sayılırız :) Ama elimizden geldiğince bu kısa sürede, tüm üyelerimizin katkıları ile, düzenli ve bilginin kolay erişebildiği bir yapı oluşturmaya çalıştık.

Bu yapıyı oluştururken de, özellikle bilgi paylaşımı sırasında, hep kişiye özel değil, genele özel olacak şekilde bildiklerimizi aktarmaya çalıştık / çalışıyoruz. Böylece okumayı ve seyretmeyi seven yeni modelciler min soru ve konu açarak, rahatlıkla ilk modellerini toplayabilsinler.

Düşündüğümüzden biraz fazla zaman ve emek aldı ama artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Artık bundan sonra sizler gibi yeni başlayan ya da aramıza yeni katılan ve bizlerden cok daha farklı deneyim ve tecrübelere sahip üyelerimizin katkılarını bekliyoruz ;)

Umarım hayalimiz olan ve genelde hep yurtdışında görmeye alıştığımız standardlarda bir platform oluşturmayı az da olsa becerebilmişizdir :)
 
Bursadan Selamlar

Herkese teşekkürler hoşbulduk. gerçekten bu kadar tertipli düzenli ve kolay ulaşılabilir bilgiyi bir arada bulmak çok güzel. bende elimden geldiğince katılımda bulunmaya çalışacağım. bu arada solaklar uçuş alanınız mükemmelmiş. simulatörden fırlamış gibi :) herkese iyi uçuşlar.