cc3d ana kartlı quad uçmuyor

Kuamanda kalibrasyonu ? ben sadece alıcıyı kumandaya taktım setup wizhard dedim ordan kumandayı ayarlayıp uçurmayı denedim ayarlama derken reksimdeki ayarlama yerinden.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hocam librepilot hiç kullanmadım ardupilot betaflight gibi yerlerde kumanda kalibrasyonu olur, sticklerin orta noktasını ve Max min noktalarını belirlemek için kullanılır
 
Arkadaşlar drone yi full dağıttım ve parçaları değiştirip geri topladım. Sorun aynı ve devam ediyor başka fikri olan var mı?
 
Elimde bir cc3d daha var eğer uçak hakkında bilgili biri varsa bir adette uçak yapmak isterim adım adım ne yapacağımı anlata bilirmisiniz 2 pervaneli bir uçak istiyorum.
 
Sorunu nasıl çözdüğünüzü açıklarsanız bizede faydalı olsun
Esc leri tek tek fabrika ayarlarına döndürdüm ve cc3d ye yeniden firmware den bir şey yükledim, ondan sonra pervanenin teki yine ilk çalıştırmada çalışmıyor ama yükseldikten sonra dengeliyor ve uçuyor. Sadece gazı sonuna kadar köklesem bile yere iniyor yavaş yavaş ileri gittiğimde de yere iniyor ve yere bildiğiniz çarpıyor pilden olduğunu düşürüyorum 7.4 V 2 hücreli 2400 mah pil kullanıyordum.