- İlgi Alanı
- Uçak
Arkadaşlar, aslında konunun modelcilikle bir ilgisi yok. Ama, Chrome'dan foruma giriş yaptığımda, Youtube videolarının olduğu yerde "The webpage at
İşte bu yüzden, forumu iki tarayıcıda açmak zorunda kalıyorum. Cevap yazarken Chrome, video izlemek için Edge kullanıyorum.
Bilgisayar konusunda ayrıntılı bilgi sahibi değilim, ekranın arkasında ne dolaplar çeviriyor bilemiyorum. Fazla zamanınızı almak istemiyorum, ama bu konuda yardımcı olabilecek birisi var ise, minnettar kalırım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address." diye bir mesaj çıkıyor ve videolara ulaşamıyor. Öte yandan, Crome'dan Google.com'a da ulaşamıyor. Ama, Edge'den giriş yapıyor, forumda da videoları sorunsuz gösteriyor. O nedenle Chrome'dan vazgeçeyim dedim, lakin orada da cevap yazarken alıntı yapmıyor ve gülen yüzleri almıyor. İşte bu yüzden, forumu iki tarayıcıda açmak zorunda kalıyorum. Cevap yazarken Chrome, video izlemek için Edge kullanıyorum.
Bilgisayar konusunda ayrıntılı bilgi sahibi değilim, ekranın arkasında ne dolaplar çeviriyor bilemiyorum. Fazla zamanınızı almak istemiyorum, ama bu konuda yardımcı olabilecek birisi var ise, minnettar kalırım.