[Davet]: 1.07.2018 RCKolik Eskişehir Buluşması

Emre Kaman

Moderator
Katılım
21 Kas 2013
Mesajlar
6,273
Tepkime puanı
12,103
Yaş
42
Konum
İzmir
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl çeşitli sebeplerle düzenleyemediğimiz geleneksel Eskişehir buluşmamızı, bu yıl zaten sıkışık olan bir takvime sıkıştırmak zorunda olsak da, düzenlemek istedik :) Ramazan ayı, bayram, seçim (veya seçimler) derken, tatil sezonu başlamadan hemen önce tek uygun haftasonu olan 1 Temmuz günü buluşmamızı düzenlemeye çalışacağız.

Asıl uçuş günü 1 Temmuz olsa da, 30 Haziran cumartesi günü gelip iki gün uçuş yapmak isteyen arkadaşlarımız da var. Dolayısıyla Gölyaka benzeri bir buluşma düzenleyelim dedik. Bunun için daha önceki buluşmalarda da ekibimizin kaldığı ve memnun olduğu Verman Otel'le görüştüm ve şu an için yer olduğunu teyit ettim.

Detaylar şu şekilde;

Buluşma tarihi: 30 Haziran - 1 Temmuz

Otel: Verman Otel ( 0 222 335 45 45 )

Daha önceki buluşmalarımızda da kullandığımız ve memnun kaldığımız Verman Otel'de şu an için yer var. Ancak Eskişehir'de özellikle haftasonları otellerde kesinlikle yer olmaz, bu sebeple gelmeyi düşünen arkadaşlarımızın mutlaka erkenden rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Mümkünse bayramdan önce, değilse en geç önümüzdeki pazartesi otel ile görüşüp rezervasyon yaptırmanız yer bulunması açısından çok çok önemli, şaka değil :)

Otelden aldığım fiyatlar şu şekilde:

Tek kişilik oda + kahvaltı : 110 TL
Çift kişilik oda + kahvaltı : 160 TL
Üç kişilik oda + kahvaltı : 180 TL

Saha:

Buluşma sahası için çeşitli alternatiflerimiz var. Bizim haftasonları sahanın durumuna göre dönüşümlü olarak kullandığımız iki noktamız var, ancak bu alanlar kalabalık bir buluşmayı kaldırabilecek kapasitede değiller ne yazık ki. Bu durumda en mantıklı alternatifimiz belediyenin tahsis ettiği model alanı. Bu alanın da son durumunu gözden geçirip son kararı vereceğiz.

Diğer ayrıntılar:

Önceki yıllarda yaptığımız şehir turunu ve eşli organizasyonu bu yıl yapamayacağız gibi görünüyor. Bunun yerine iki gün de doya doya uçuş yapmayı planladık arkadaşlar. Mevsim olarak yağış beklemediğimiz, hatta oldukça sıcak bir hava bekleyebileceğimiz bir tarih. Ancak yine de akşam için yanınıza polar vs almayı ihmal etmeyin, bozkır burası:D

Sahada elektrik, su vs gibi temel ihtiyaçlarımız yoktur:D Dolayısıyla jeneratör, gölgelik, masa, sandalye gibi temel modelcilik ekipmanlarınızı getirmeniz önemle rica olunur.

Yiyecek-içecek durumuna oluşacak katılım sayısına göre karar verilecek olup, gerek kendi imkanlarımızla, gerekse dışardan destek ile mümkün olan en uygun şekilde çözümlemeye çalışacağız.

Gerek saha seçimi, gerekse yiyecek-içecek organizasyonunu ayarlayabilmek için katılmayı planlayan bütün arkadaşlarımızın acilen haber vermelerini rica ediyoruz. Cumartesiden katılmayı planlayan arkadaşlarımızın ellerini çabuk tutmalarını, otel rezervasyonunu acilen yaptırmalarını yeniden önemle hatırlatıyorum.

Katılabilecek bütün arkadaşlarımız ile görüşmeyi iple çekiyor, şimdiden herkese bol uçuşlu ve kırımsız bir hafta sonu diliyoruz :thumbup::halay::yuppi::hoppa::RCKolik:


Katılımcılar:

1. Mehmet Küçüksarı - 1 kişi - iki gün
2. Türker Akgün
- 2 kişi - iki gün
3. Özkan Çıkıkçı - 2 kişi - iki gün
4. Fatih Cebir - tek - iki gun
5. Mustafa Atabek - tek - iki gun
6. Şafak Altıntaş - tek - iki gün
7. Mustafa Hacılar - 2 kişi - Pazar
8. Dinçer Sarıeren - tek - Pazar
9. Ali Yalçın - tek - Pazar
10. Mevlüt Yılmaz - Eskişehir
11. Emre Kaman - Eskişehir
12. Rasim Ozturk - Eskişehir

13. Ahmet Atıcı - Eskişehir
14. Can Şişmaneli - Eskişehir


- Arkadaşlar atlı spor ile görüştüm, haftasonu bizi bekliyorlar :)

- Cumartesi günü için öğle yemeği, pazar günü için ise kahvaltı ve öğle yemeği için anlaştık. Her öğün için kişi başı 15 TL olarak kararlaştırdık.

- Pazar günü için sahada hep birlikte kahvaltı ederiz diye düşünüp otelle de görüşerek oda fiyatlarınan 10'ar lira düşürerek kahvaltıları iptal ettirdim.

- Sahada elektrik olacak, ayrıca jeneratör getirmenize gerek yok. Elinde masa, sandalye ve gölgelik teçhizatı olanlar getirebilirse çok memnun oluruz.

- Sahanın son görünümü şu şekilde (uzamış otları bir miktar temizleyecekler)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme: