Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Geçtiğimiz yıl yaptığımız ve oldukça keyifli geçen buluşmaları bu sene de devam ettirme taraftarıyım. Her ne kadar işlerimin yoğunluğu nedeniyle "uçucu" olmasam da, düzenleyici olarak aranızda yer almak bile yetiyor doğrusu
Bu yılın ilk büyük buluşmasını Mayıs ayının ilk iki haftası içerisinde gerçekleştirelim diyorum. Zira havalar ne soğuk, ne sıcak. Haziran'a kalırsa pişeriz. Nisan'da olsaydı yağan kar eşliğinde uçacaktık 
HAVA DURUMUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK BULUŞMA TARİHİNİ 2 MAYIS 2015 OLARAK BELİRLEDİK. SAAT: 11.00.
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ:
1. İsa Sarı
2. M. Serdar Terzioğlu
3. Akın Bulat
4. Arda Erkan
5. Ekrem Yılmaz Kalafatoglu
6. Yiğitcan Çetin
7. Şahin Akdoğan
8. Recep Şurgun
9. Can Baytok
10. Çetin Oğuz
11. Nevzat Yerlikaya
12. Sercan Güngör
13. Yiğit Kaygusuz
Öncelikle, bu buluşmanın sadece Ankara ile sınırlı kalmamasını diliyorum. Türkiye'nin, hatta dünyanın her yerinden tüm isteyenler sorgusuz sualsiz davetlimizdir.
Mekan: Hacettepe Üniversitesinin Beytepe Kampüsü (tekliflere göre de değişebilir)
Tarih: 1, 2, 3, 9 Mayıs tarihlerinden herhangi biri.
Organizasyon Formu:
Katılım Dosyası:
Facebook Grubumuz:
29 Ekim 2014 Buluşmamız:
19 Ekim Ekim Buluşmamız:
Ben bile şimdiden heyecanlandım açıkçası
Geçtiğimiz yıl yaptığımız ve oldukça keyifli geçen buluşmaları bu sene de devam ettirme taraftarıyım. Her ne kadar işlerimin yoğunluğu nedeniyle "uçucu" olmasam da, düzenleyici olarak aranızda yer almak bile yetiyor doğrusu
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
HAVA DURUMUNU DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK BULUŞMA TARİHİNİ 2 MAYIS 2015 OLARAK BELİRLEDİK. SAAT: 11.00.
GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ:
1. İsa Sarı
2. M. Serdar Terzioğlu
3. Akın Bulat
4. Arda Erkan
5. Ekrem Yılmaz Kalafatoglu
6. Yiğitcan Çetin
7. Şahin Akdoğan
8. Recep Şurgun
9. Can Baytok
10. Çetin Oğuz
11. Nevzat Yerlikaya
12. Sercan Güngör
13. Yiğit Kaygusuz
Öncelikle, bu buluşmanın sadece Ankara ile sınırlı kalmamasını diliyorum. Türkiye'nin, hatta dünyanın her yerinden tüm isteyenler sorgusuz sualsiz davetlimizdir.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
adresinde bir form oluşturdum. Katılmak isteyenler bu dosyaya ilk satırdaki bilgilerini ve uygunluk durumlarını girebilirler. Bu sayede, tarih bir bakıma netleşecektir. Sonuç dosyası ise şu adreste:
Ayrıca
adresindeki grubumuza da beklerim.Mekan: Hacettepe Üniversitesinin Beytepe Kampüsü (tekliflere göre de değişebilir)
Tarih: 1, 2, 3, 9 Mayıs tarihlerinden herhangi biri.
Organizasyon Formu:
Katılım Dosyası:
Facebook Grubumuz:
29 Ekim 2014 Buluşmamız:
19 Ekim Ekim Buluşmamız:
Ben bile şimdiden heyecanlandım açıkçası