[Davet]: RCKolik Gölyaka 2018 Buluşması (10-11 Kasım 2018)

Otelle gerekli görüşmeleri yaptık. Lütfen rezervasyon yaptırmayı ve yemek durumunu bildirmeyi unutmayınız.

Fiyat ve Rezervasyon Detayları:
1-
Öncelikle rezervasyon işini kendimiz hallediyoruz. (0 380 524 11 33) nolu telefonu arayarak "RCKOLIK Buluşması" için yer ayırtmak istediğinizi söylüyorsunuz, onlar gerekli işlemleri yapıyorlar.

Şu aşamada bu tarihler arasında oda sayısında bir sıkıntı yokmuş. Fakat tarih yaklaştıkca durum değişir mi, net olarak bilgi veremiyorlar.

2- Oda fiyatları geçen seneki fiyatlar, herhangi bir zam yapmadılar sağolsunlar :thumbup: Bu fiyata kahvaltı dahildir.

Tek kişilik : 115 TL (1 kişinin Ücretidir)
Çift kişilik : 160 TL (Oda fiyatı olup 2 kişinin Toplam Bedelidir.)

3- Bu sene restaurant kısmında artık yemek vermiyorlarmış :embarras: Ama bizleri kırmayıp, bize özel belli sayıda yemek yine de çıkaracaklar :hoppa:

Bu yüzden en geç Cuma günü sabahtan yemek yiyecek kişi sayısının netleşmesi gerekiyor. Default olarak kalacak kişi sayısına göre "Köfte" menüsünü seçin diye konuştuk.
Bu yüzden Perşembe akşamına kadar rezervasyon yaptırıp, eğer otelde yemek almayacaksanız yada menü tercihiniz "Tavuk" ise, bunu forum ortamında bizlerle de paylaşmanızı rica ederiz.


Akşam Yemek fiyatları ve menü seçenekleri ise şu şekilde :

Akşam yemeği :
** Tavuk-çorba-salata ve tatlı : 30 TL
** Köfte -çorba-salata ve tatlı : 35 TL
 
Son düzenleme:
Öğle yemeği fiyatını da netleştirdik. Geçen sene sipariş ettiğimiz lokantadan yine "Köfte Ekmek" yaptıralım diye düşündük. Siparişi sahada bulunan sayıya göre vereceğiz ve pişmiş hazır şekilde sahaya gelecek.

Yarım Ekmek Köfte + Ayran = 15 TL
 
Uzak olmasa gelmeyi çok istiyorum, bir sonraki buluşmayı bursa-balıkesir taraflarında yapsak ya :D
Güzel olurdu gerçekten %p Bu arada unutmayalım da 2019 Buluşma takvimine kesinlikle Manisa, Bursa-Balıkesir buluşmalarını koyalım Kağan
 
Buluşmada tamamen heliciler arasında galiba hiç uçak görseli göremedim :)
 
Buluşmada tamamen heliciler arasında galiba hiç uçak görseli göremedim :)
Aslında buluşma RCKOLIK buluşması, helici buluşması değil.

Fakat gerek saha şartları gerekse başka nedenlerden dolayı bu tür buluşmalara Ömer abimizi saymazsak genelde pek uçakcı katılmıyor ne yazık ki :( Bazen multikopterçi arkadaşlarımızdan katılım oluyor.

Mesela pazar günü uçakcı olarak Ömer abi ve Murat arkadaşlarımız büyük bir aksilik olmazsa günü birlik buluşmaya katılacaklar, sizi de bekleriz