Muhammet Yiğit Kaya Çalışkan Uye Katılım 30 Eyl 2022 Mesajlar 293 Tepkime puanı 167 Yaş 24 Konum DENİZLİ İlgi Alanı Uçak 15 Haz 2025 #1 Selamlar, Denizli'de bu hobi ile ilgileniyorum. Çevremde benim dışımda uğraşan yok. Aktif olarak uçan varsa tanışmak beraber uçuş yapmak isterim.
Selamlar, Denizli'de bu hobi ile ilgileniyorum. Çevremde benim dışımda uğraşan yok. Aktif olarak uçan varsa tanışmak beraber uçuş yapmak isterim.
deniz örsan örs Yeni Uye Katılım 22 Ara 2024 Mesajlar 7 Tepkime puanı 4 Yaş 22 Konum aydın İlgi Alanı Hepsi 20 Haz 2025 #2 Muhammet Yiğit Kaya' Alıntı: Selamlar, Denizli'de bu hobi ile ilgileniyorum. Çevremde benim dışımda uğraşan yok. Aktif olarak uçan varsa tanışmak beraber uçuş yapmak isterim. Genişletmek için tıkla ... selamlar yakın çevre olarak aydında uçuş yapıyorum
Muhammet Yiğit Kaya' Alıntı: Selamlar, Denizli'de bu hobi ile ilgileniyorum. Çevremde benim dışımda uğraşan yok. Aktif olarak uçan varsa tanışmak beraber uçuş yapmak isterim. Genişletmek için tıkla ... selamlar yakın çevre olarak aydında uçuş yapıyorum