Devo7E+Deviationtx - "Hepsi bir arada" tanımına en yakın kumanda

Devo7E+Deviationtx - "Hepsi bir arada" tanımına en yakın kumanda

- Dün, HK-T6A-V2/FS-CT6B alıcılı(FlySky protokolü) 450'lik quadımla bir kaç test uçuşu yaptım... Gayet başarılı ve sakin geçen güzel uçuşlar oldular :). Sadece AILERON ve ELEVATOR kanallarını ters çevirdim.
- Bu kumandayı aynı zamanda 12 kanallı bir USB sim kumandası olarak da kullanabiliyorsunuz ama USB kablosunun yuvasının tam elin alt hizasına denk gelmesi nedeni ile "L" şekilli bir mini USB kablosu kullanmanız gerekiyor.

Düzenleme : Windows 7 üzerinde 12 kanal(çubuklar ve 4 anahtar ve 4 düğme) düzgün olarak gözükmesine rağmen, phoenix bir türlü 6 kanaldan fazlasını tanımadı.
 
Devo7E - "Hepsi bir arada" tanımına en yakın kumanda

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Zafer Abi sana Maşallah diyorum başka birşey demiyorum 10 parmak 20 marifet. Devo7 ile ilgilenmediğim için bütün yazıları okumadım ama sen maşallah döktürmüş sün hem yazılımsal müdahale hem fiziksel :saygilar:


merhabalar

biliyorum çok amatörce bir soru ama bende devo 7e e var ve walkera super cp BNF aldım ancak bir türlü düzgün şekilde eşleyemitorum işlem adımları nasıl olmalı ?
şimdiden teşekkürler
 
iyi bayramlar hepimize.
Emeğinize , ilginiz sağlık çok faydalı bir yazı meydana getirmişsiniz, sadece yazılım yükleyerek dsm2 ve dsmx protokolü destekleyecek hale geliyor mu sorusunun cevabını ararken daha bir çok sorunun cevabını buldum çok teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari