[Duyuru]: Konu EKLENTI Dosya Buyukluğu 150 KB düşürüldü

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,452
Tepkime puanı
43,427
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar,

Forumumuz hayata geçeli henüz 4 ay oldu. Ama çok şükür bu kadar kısa sürede tüm üyelerimizin de katkıları ile süper paylaşımlarda bulunduk. :bravo: Şahsen ben bunun belli bir süre daha hız kesmeden devam edeceğine inanıyorum. ;)

Geçenlerde hosting firmasından aldığımız KAPASITE'de dolma problemi yaşadık. Bugun yapılan BAKIM çalışmaları sonrası sistem olması gereken boyutlara düşürüldü.

Bu çalışma sırasında yüklediğimiz resimleri de analiz ettik. Normalde konulara EKLENTILER arşiv olması amacı ile forum içinde yüklenmesi taraftarıyız. Bu kısım aynı şekilde devam edebilir. Analiz sırasında sunu fark ettik resimleri "1024x768 Pixel" olarak paylaşmak ile "800x600 Pixel" kalite konusunda ciddi bir fark olmamasına rağmen, kapladıkları yer olarak yaklaşık 3 KAT fark bulunmakta.

Bu nedenle SADECE "800x600 Pixel" formatındaki resimlerin konuya EKLENTI olarak ilave edilmesini teşvik için, DOSYA EKLENTI LIMITI 300 KB'dan 150 KB'ya düşürülmüştür. Resimlerinizi toplu halde ""800x600 Pixel" çevirmek çok BASIT. Bunun için aşağıdaki konusuna bakınız.



Şayet 150 KB Büyük PDF ya da ÇIZIM dosyası paylaşacak iseniz, lutfen bizimle temasa geçiniz. Hemen hallederiz ;)

Gösterdiğiniz destek ve anlayış için her zaman olduğu gibi sonsuz teşekkürler :saygilar:
 
Ynt: [Duyuru]: Konu EKLENTI Dosya Buyukluğu 150 KB düşürüldü

Böyle bir paylaşım platformunu bize kazandırdığınız ve çalışırlığını sağladığınız için size çok teşekkür ederiz Mehmet Bey. :bravo:

Ama biz çok iddialı gidiyoruz bence, bu gidişle bir iki sene sonra için bütçeye bir hosting hizmeti planlamak lazım şimdiden. :lollol: :lol:
 
Ynt: [Duyuru]: Konu EKLENTI Dosya Buyukluğu 150 KB düşürüldü

yakışır ))